Grupė „Pikaso“ pasekė „Yvos“ pėdomis

Uostamiesčio popmuzikos grupė „Pikaso“ ryžosi sustiprinti savo pozicijas. Netrukus jos gerbėjai vietoje trijų vaikinų išvys ir išgirs dainuojant keturis.

Prie senosios atlikėjų komandos - Dovydo Šamrajaus, Dainiaus Skinderio ir Roberto Kirklio - jungiasi Deividas Bastys, lietuviškos muzikos mėgėjams pažįstamas iš trečiojo realybės šou „Kelias į žvaigždes“, kuriame užėmė antrąją vietą.

Prieš dvejus metus solinį albumą išleidęs atlikėjas dalyvavo ir praėjusį šeštadienį pasibaigusiame TV3 projekte „Chorų karai“, kur kartu su dangiškuoju choru atstovavo Klaipėdai.

Iš Jurbarko kilęs vaikinas šiuo metu gyvena uostamiestyje - čia studijuoja bei dirba, tačiau svarią savo laiko dalį skiria muzikinei veiklai.

Galbūt stiprinti „Pikaso“ gretas prodiuserius įkvėpė „Yva“ merginos, neseniai paskelbusios apie ketvirtąją grupės narę?

„Mes priėmėme žmogų, kuris dainuoja, o ne papildėme grupę šiaip dar vienu nariu ar šokėju. Tai turbūt esminis skirtumas. Deividas turi puikius vokalinius duomenis, jis tikrai galės būti pilnavertis grupės narys. Be to, šį sprendimą buvome priėmę gerokai anksčiau, tačiau dėl koncertinio turo neskubėjome pranešti naujienos“, - kalbėjo Gintaras Bendžius.

Vienas iš „pikasų“ prodiuserių patikino, jog „Cactus Pro“ komanda su Deividu bendrauja seniai, mat atlikėjo mergina dirba šios prodiuserinės kompanijos jaunųjų talentų mokyklėlėje.

„Deividas dažnai pas mus užsukdavo. Viskas susiklostė labai paprastai ir gyvenimiškai. Be to, paaiškėjo įdomių sutapimų - su Andriumi Rimiškiu Deividas yra gimęs tais pačiais metais, tą patį mėnesį ir tą pačią dieną“, - atskleidė G.Bendžius.

Pašnekovas įsitikinęs, kad naujasis „Pikaso“ narys leis grupei žengti didelį žingsnį į priekį.

„Deividas labai rimtai žiūri į savo profesiją, visiškai nevartoja alkoholio ir dėl muzikos daug ką padarytų“, - pridūrė prodiuseris.

G.Bendžius spėjo, jog vaikino muzikiniai duomenys jau užkoduoti genuose - Deividas yra „Studijos“ lyderio Stepono Januškos sūnėnas.

Įvertinti ketvertuką publika galės jau ateinantį sekmadienį - „Pikaso“ dainuos Palangoje, „Laukinių vakarų salūne“, o balandžio 5-ąją televizijos žiūrovai išvys grupės pasirodymą TV3 apdovanojimų ceremonijoje „Vaikų balsas-2010“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių