Dėl eismo Rūtų gatvėje nesutarimai

Klaipėdiečiai nesutaria, ar Rūtų gatvėje reikalingas vienpusis eismas. Prieš pusmetį jo pageidavo dviejų šios gatvės namų gyventojai. Dabar Tulpių gatvėje gyvenantys klaipėdiečiai prašo, kad grąžinti dvipusį eismą.

Vienpusis eismas Rūtų gatvės atkarpoje įvestas praėjusiais metais. To reikalavo šios gatvės 13 ir 15 namo gyventojai. Klaipėdiečiai tvirtino, jog laiptinės išeina tiesiai į gatvę ir tai yra nesaugu.

Dabar į Saugaus eismo komisiją kreipėsi Tulpių gatvės gyventojai. Jie pageidauja, kad Rūtų gatvėje būtų grąžintas dvipusis eismas, nes grįždami namo turi daryti didelį lankstą.

Taip pat kai kurie vairuotojai tvirtina, kad Rūtų gatvėje įvedus vienpusį eismą Taikos prospekto ir Paryžiaus Komunos gatvių sankryža tapo labai apkrauta.

Saugaus eismo komisija nusprendė palikti Rūtų gatvėje vienpusį eismą. Klaipėdos kelių policijos biuro viršininko Alvydo Katkausko teigimu, šokinėti nereikėtų. Vienpusis eismas Rūtų gatvėje padarytas dėl saugumo.

„Rūtų gatvė labai siaura. Ji neatitinka gatvės reikalavimų. Anksčiau jos kaip gatvės nebuvo. Tad paleisti automobilių srauto iš Paryžiaus Komunos gatvės būtų nesaugu“, - pabrėžė A.Katkauskas.


Šiame straipsnyje: rūtų gatvėeismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių