B.Vyšniauskui - Tarptautinio olimpinio komiteto prizas

Ketvirtadienį LTOK būstinėje už nuopelnus ugdant jaunuosius sportininkus, įsimintiną pedagoginę ir visuomeninę veiklą Lietuvos sunkiosios atletikos rinktinės vyriausias treneris Bronislavas Vyšniauskas buvo apdovanotas Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK) prizu „Sportas - jaunų žmonių įkvėpimo šaltinis".

TOK įpareigotas garbingą prizą B.Vyšniauskui įteikė Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentas Artūras Poviliūnas.

Iškilmėse dalyvavo Lietuvos sunkiosios atletikos federacijos prezidentas Audrius Siaurusevičius, federacijos generalinis sekretorius Algis Ruokis, drauge su savo treneriu B.Vyšniausku iš Klaipėdos atvykę pasaulio ir Europos jaunimo čempionas Aurimas Didžbalis, pasaulio čempionato 4 vietos laimėtojas Marius Mickevičius, Klaipėdos sporto vadovas Irenijus Zaleckis.

Sveikindamas B.Vyšniauską, išvardinęs jo nuopelnus ir pasiekimus, LTOK prezidentas sakė: „Aš labai džiaugiuosi jaunųjų Broniaus auklėtinių, ypač Aurimo pasiekimais. Noriu įteikti Aurimui ir Mariui olimpinius marškinėlius, tarsi liudijimą, kad jie įrašomi į būsimųjų olimpinių kandidatų sąrašą"

B.Vyšniauską sveikino LSAF prezidentas A.Siaurusevičius, Klaipėdos sporto vadovas I.Zaleckis.

„Aš visada norėjau būti stiprus, ryškus, matomas. Ir to siekiu visą gyvenimą. Dar reikia daug padaryti, aš niekada nebūnu patenkintas jau atliktais darbais. Laukia nauji iššūkiai" - sakė B.Vyšniauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių