B.Moisejevas: „Aš jus myliu, klaipėdiečiai“

Vienas ryškiausių ir originaliausių Rusijos estrados dainininkų Borisas Moisejevas Klaipėdoje surengė įspūdingą savo pasirodymą. Po ilgos pertraukos uostamiesčio gerbėjai atlikėją pasitiko ypač šiltai ir audringai.

Klaipėdoje B.Moisejevas pristatė visiškai naują programą „Tanec v belom“.

Koncertą „Švyturio arenoje“ atlikėjas pradėjo, pasisveikindamas lietuviškai: „Labas vakaras. Aš jus myliu“. Vėliau pastaruosius žodžius atlikėjas kartojo ne kartą.

Klaipėdiečiai B.Moisejevą pasitiko audringais plojimais. Jų negailėjo po kiekvienos dainos.

Susirinkusiųjų laukė įspūdingas šou: profesionalių šokėjų ir muzikančių pasirodymai, kerinti choreografija, vaizdo projekcijos bei įspūdingi kostiumai.

Susirinkusieji galėjo pamatyti ir vaizdus iš B.Moisejevo karjeros pradžios.

Primenant jo iškilimą buvo pasinaudota Maskvos televizijos laidos „Vremia“ pradžia ir garso takeliu. Ekrane buvo rodomas B.Moisejevo šokis, kurį scenoje atkartojo šokėjai.

Ypač visus sujaudino daina „Gluchonemaja liubov“, kurios metu B.Moisejevas ir kiti atlikėjai kalbėjo gestų kalba.

Vieną iš savo dainų atlikėjas skyrė anapilin išėjusiai aktorei Liudmilai Gurčenko.

Vaizdo projekcijoje buvo rodoma ir B.Moisejevo nuotrauka su užrašu: „Aš sugrįžau“.

Prieš beveik dvejus metus stiprų insultą patyręs atlikėjas užbaigė simboline dainas „Ja budu žit sejčias“. Šokėjai ir muzikantės atlikėją pasitiko, vilkėdami marškinėlius su jo atvaizdu.

Koncertą B.Moisejevas užbaigė dar kartą kartodamas: „Aš jus myliu, klaipėdiečiai“. Atlikėjas nepamiršo ir Lietuvoje nuo jo neatsiejamos frazės „Aš jūsų bachūras“.

Klaipėdiečiai audringai plojo B.Moisejevui ir nenorėjo jo paleisti nuo scenos. Salėje girdėjosi šūksniai: „Bravo“. Atlikėjas buvo apipiltas gėlėmis.

Šeštadienį Klaipėdoje koncertavęs B.Moisejevas antradienį pasirodymą surengs Vilniuje. Bilietas į jį kainuoja nuo 80 iki 140 litų.


Šiame straipsnyje: Borisas Moisejevas

NAUJAUSI KOMENTARAI

agne

agne portretas
Kazkas tai baisaus!

oooo

oooo portretas
o man patiko.sokejei super ir sesiu trio,man patiko.

zoo

zoo portretas
į klp atvažiavo zooparkas...
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių