Baltijos apygardoje antrajame ture – pirmininkų kova

Į antrąjį turą Baltijos vienmandatėje apygardoje pateko dviejų partijų Klaipėdos skyriaus pirmininkai: Liberalų sąjūdžio – Artūras Šulcas, Darbo – Raimundas Paliukas.

„Savo konkurentą antrajame ture atspėjau. Žinau, kad klaipėdiečiai išminti žmones ir renkasi išmintingus politikus, o R. Paliuko asmenybė buvo išskirtiniausia“, - teigė A. Šulcas.

Nepaisant konkurento stiprybės, Klaipėdos mero pavaduotojas nusiteikęs laimėti rinkimus į Seimą.

„Klaipėdiečiai Seimo rinkimuose labiausiai palaikė Liberalų sąjūdį. Kadangi jam atstovauju, tai ir aš tikiuosi palaikymo. Mano darbdavys yra rinkėjai. Jei jie norės, kad likčiau Klaipėdoje, taip ir bus, jei ne – važiuosiu į Vilnių“, - su būsima ateitimi jau susitaikė A. Šulcas.

R. Paliukas taip pat pripažino, jog tikėjosi, kad antrajame ture teks susikaupti su A. Šulcu, nors Baltijos apygardoje patekti į Seimą siekė net trys dabartiniai Seimo nariai.

„Varžovas labai rimtas ir kova bus įtempta. Tai, kad su A. Šulcu surinkome po beveik vienodą balsų skaičių rodo, kad antrojo turo baigtį labai sunku prognozuoti. Tačiau tikiuosi palaikymo iš tų partijų, kurios sudarys koaliciją su Darbo partija, rinkėjų palaikymo“, - galimą pranašumą atskleidė R. Paliukas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių