Automobilis partrenkė dviratininką (papildyta)

Šeštadienį po pietų prie vasaros estrados lengvasis automobilis patrenkė per pėsčiųjų perėją važiuojamąją kelio dalį kirtusį dviratininką. Dėl sužalojimų jis išvežtas į ligoninę.

Nelaimė įvyko apie 15 val. Automobilio vairuotojas pasakojo, kad dviratininkas važiuojamą kelio dalį nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje kirto netikėtai.

Anot jo, vyras parvažiavo nuo Vasaros estrados. Jis nė nestabtelėjo prie pėsčiųjų perėjos - iš karto išvažiavo į ją. Vairuotojas tvirtino, jog nespėjo sustabdyti automobilio, kad būtų išvengta nelaimės.

Sužalotam dviratininkui padėti sustoti Skuodo greitosios pagalbos medikai. Jie suteikė vyrui pirmąją pagalbą. Į įvykio vietą buvo iškviesti Klaipėdos greitosios pagalbos medikai. Skuodo medikai negalėjo paimti nukentėjusiojo, nes vežė ligonį iš Skuodo į Klaipėdą.

Dviratininkas sužalojimų neišvengė. Jis išvežtas į Klaipėdos universitetinę ligoninę. Medikai vyrui diagnozavo galvos sumušimą ir smegenų sukrėtimą. Jis išleistas gydytis ambulatoriškai.

Policijos pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes. Pagal kelių eismo taisykles dviratininkai per pėsčiųjų perėją dviratį turi persivesti.


Šiame straipsnyje: dviratininkas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių