Atnaujintas skrydis Palanga-Oslas

Tarptautinio Palangos oro uoste startavo vasaros sezonas. Jo metu atnaujintas skrydis į Oslą. Pirmasis orlaivis iš Norvegijos sostinės kurorte nusileis antradienį.

Skrydžiai ir Palangos į Oslą bus organizuojami du kartus per savaitę - antradieniais ir šeštadieniais.

Tarptautinio Palangos oro uosto direktorė Jolanta Jucevičiūtė tvirtino, jog šiuo metu vyksta derybos dėl dar vieno skrydžio organizavimo iš Palangos oro uosto.

„Kol kas nėra aiškumo. Nieko negalime pasakyti. Vyksta derybos. Galutinis sprendimas turėtų paaiškėti balandį“, - komentavo direktorė.

Iki vasaros sezono pradžios iš Palangos oro uosto per dieną buvo vykdoma po šešis skrydžius - po tris į Kopenhagą ir po tris Rygą.

Antradienį ryte, kada tvyrojo tirštas rūkas, buvo sutrikęs Tarptautinio Vilniaus oro uosto darbas. Čia turėję nusileisti orlaiviai buvo nukreipti į Rygos oro uostą.

Palangos oro uostui tirštas rūkas rūpesčių nesukėlė.

„Nusileido ir pakilo visi lėktuvai, kurie turėjo. Viskas vyko pagal planą. Rūkas buvo nemažas, bet problemų nekilo“, - pabrėžė J.Jucevičiūtė.

Anot vadovės, išvengti problemų dėl rūko pavyko, nes Tarptautiniame Palangos oro uoste prieš pora metų buvo įdiegta moderni priešrūkinių žibintų sistema.


Šiame straipsnyje: Palangos oro uostas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių