Apklausa: ar džiaugiatės prasidėjusiu šildymo sezonu?

„Klaipėdos“ redakcija domėjosi, kokios nuomonės vyrauja tarp gyventojų dėl įjungto šildymo. Sprendimas trečiadienį pradėti šildymo sezoną Klaipėdoje priimtas pirmadienį vykusio pasitarimo metu, nes, pasak Butų ir energetikos poskyrio vedėjo Algio Gaižučio, vyraujanti oro temperatūra atitinka priimtus reikalavimus.

Lionginas, pensininkas:

– Dar kaip šiandien, nebūtinai reikėjo įjungti, bet rytoj, kokia bus diena, neaišku. Šildymo sąskaitos gąsdina, drebame dėl jų. Namuose bute šilta, nors jis ir nerenovuotas. Gyvename devintame aukšte, be šildymo turėjome 18-20 laipsnių šilumos, tad tikrai nebuvo jokios skubos pajungti šildymą.

Lina, bedarbė:

– Nežinau, ar džiaugtis, nes dar nebuvau namuose. Bet manau, jog per anksti įjungė šildymą, nes dar nėra šalta, kad ir lauke, šviečia saulė, nematau būtinybės pradėti šildymo sezoną. Sąskaitos už šildymą kasmet tik auga, tad baisu, kokios jos bus šią žiemą.

Tomas, studentas:

– Šildymo klausimai mums neaktualūs, nes mes dar studentai, gyvename bendrabutyje. Šildymo kainos bendrabutyje nesvyruoja prasidėjus šildymo sezonui. Bent pas mus kambaryje šilta, nors ir šalti radiatoriai, viskas priklauso nuo to, kurioje pusėje kambario langai.

Leonida, pensininkė:

– Galima sakyti, jog aš apsieičiau ir be šildymo, nes dar pakankamai šiltas oras lauke. Buvo galima savaitėlę dar palaukti. Gyvenu renovuotame name, kuriame yra reguliuojamas šildymas, tad tikiuosi išvengti didelių sąskaitos šuolių, nors prisipažinsiu, jog bijau būti nustebinta.

Neringa, dirbanti studentė

– Šildymo sezono pradžią vertinu labai teigiamai, nes namuose tikrai šalta. O kad sąskaitos už šildymą būtų mažesnės, tereikia sumažinti šildymo kainą. Prieš porą savaičių buvau Paryžiuje, ten lauko temperatūra siekė 22 laipsnius, bet šildymas jau buvo pajungtas. Maloniau ir gyventi, kai šilta ir jauku.


Šiame straipsnyje: šildymo sezonasapklausa

NAUJAUSI KOMENTARAI

kodel

kodel portretas
kai+15 įjungiamas šildymas. Ar debilai valdo ar avantiūristai-to aš nesuprantu.

mx

mx portretas
labai gerai, kad pajungė šildymą, jau ir seniau reikėjo. Elektrinis radiatorius nieko nepašildo, o elektros suryja daug. Gerai, kad teisės aktai yra ir jų laikomasi, tai kitiems gi vis šilta iki guodžio būtų.

kl

kl portretas
Namuose tikrai šalta ir dar nepajungė šildymo.Lauke Klaipėdoje nebus tų +15 ir tikrai reikia šildymo, kad drėgmės namuose neliktų.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių