Antras mylimasis nuo klaipėdietės gavo smūgį peiliu

Bemaž dvidešimčia metų jaunesnį draugą peiliu sužeidusi pensininkė neišvengė bausmės, kurią turtės atlikti moterų įkalinimo įstaigoje. Prieš keletą metų gindamasi ji nudūrė kitą sugyventinį.

62 metų klaipėdietė Stanislava Burbienė vakar nusiminė išgirdusi, kad dvejus metus turės praleisti Panevėžio moterų pataisos namuose. Tokia bausmė jai skirta už tai, kad šiemet vasario viduryje susikivirčijusi su 19 metų jaunesniu mylimuoju smogė jam peiliu į nugarą.

Tądien S.Burbienė su draugu girtavo ir, kaip dažnai būdavo, susikivirčijo. Ir šį kartą įširdusi moteris liepė draugui nešdintis. Šis susidėjo daiktus ir jau avėsi batus, kai S.Burbienė smogė jam peiliu.

Ašmenys nuslydo šonkauliu ir perdūrė plautį. Sunkiai sužeistas nukentėjusysis išgyveno, tačiau žadėjo dovanoti skriaudą, tik jeigu S.Burbienė nupirktų jam nešiojamąjį kompiuterį. Vyras kol kas kompiuterio negavo, tačiau civilinio ieškinio teisme nepareiškė. Užtat ligonių kasoms kaltininkė turės atlyginti daugiau nei pusseptinto tūkstančio litų už sužalotojo gydymą.

Ši moteris kartą jau turėjo aiškintis, kaip gyvenimo draugas buvo sužalotas jos rankoje laikytu peiliu. Prieš keletą metų pareigūnai pripažino, kad S.Burbienė nužudė sugyventinį gindamasi.

Pirmąją 2003 metų dieną girti sugyventiniai mušėsi. Analizuodami vyro, su kuriuo S.Burbienė gyveno dešimt metų, žūties aplinkybes pareigūnai sutiko su jos aiškinimu, kad nukentėjusysis užgriuvo ant jos laikyto peilio. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių