Antrąją Jūros šventės dieną siautėjo kišenvagiai

Antroji Jūros šventės diena praėjo be didesnių nelaimių. Didžiausia neganda – mugėje ir kitose susibūrimo vietose siautę kišenvagiai.

Kaip informavo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas, šeštadienį uostamiestyje buvo įregistruota 10 pranešimų apie nusikaltimus. Policija sulaukė 280 informacijų, į komisariatus pristatyti 73 žmonės, 69 iš jų dėl nemalonių įvykių renginiuose.

Policijoje pabuvojo 6 nepilnamečiai, 5 iš jų „pasižymėjo“ šventėje. Policija užfiksavo 10 viešosios tvarkos pažeidimo atvejų, 16 nedidelio chuliganizmo apraiškų, už alkoholio vartojimą viešose vietose ar girto pasirodymą nubausti 24 asmenys, 5 iš jų buvo nepilnamečiai. 5 žmonės nepakluso teisėtiems policininkų reikalavimams.

Į gydymo įstaigas buvo atgabenta 18 nukentėjusiųjų, vienas gydomas ligoninėje, kiti išleisti namo. 3 žmonės nukentėjo renginių metu, tačiau nė vieno jų sužalojimai nebuvo sunkūs.

Per parą mieste užfiksuoti 7 eismo įvykiai, dviejuose nukentėjo žmonės.

Šeštadienį miesto autobusas kliudė ne per perėją ties senąja turgaviete posūkyje iš Taikos prospekto į Galinio Pylimo gatvę ėjusį 68 metų gimusį vyrą. Dėl raktikaulio lūžimo jis paguldytas į ligoninę.

Tos pačios dienos vakare Skardžio gatvėje 1965 metais gimusi moteris mynė dviratį ir nenulipo nuo jo važiuodama per sankryžą. Dviratis susidūrė su automobiliu. Moteriai sumušta galva ir pilvas. Dviratis ir automobilis apgadinti.

Danės skverelyje šurmuliuojančioje mugėje keli žmonės nukentėjo nuo kišenvagių. Daugelis jų piniginėse laikė svarbius dokumentus bei banko korteles. Taip viena nukentėjusiųjų prarado 8 tūkst. litų, laikytų banko sąskaitoje. Kišenvagiai sukinėjosi ir lauko kavinėse bei turgavietėse.

Pareigūnams įkliuvo 3 neblaivūs ir vienas apkvaišęs nuo narkotikų vairuotojas. Pastarasis bandė suktis iš keblios situacijos, pasiūlęs pareigūnams visus tuo metu turėtus pinigus. Policininkai nesusigundė 128 litų ir 93 centų kyšiu. Už bandymą papirkti pareigūnus vairuotojo laukia nemalonumai.


Šiame straipsnyje: Jūros šventėkriminalai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių