Ant Mokyklos gatvės viaduko policija tyko pažeidėjų

Ant Mokyklos gatvės viaduko pažeidėjų tykantys kelių policijos pareigūnai čia dirba tikslingai – tramdo greičio mėgėjus.

Ketvirtadienį priešpiet ne vienas uostamiesčio vairuotojas nustebo pamatęs ant viaduko dirbančius policininkus. Žmonės pasipiktino manydami, kad pareigūnai čia būdami trukdo eismą.

Klaipėdos kelių policijos biuro viršininko pavaduotojas Mindaugas Džermeika tikino, kad policijos pareigūnų darbas šioje vietoje suplanuotas po to, kai prieš kelias dienas čia įvyko avarija - smarkiai viršijęs greitį vairuotojas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir rėžėsi į du priešais atvažiuojančius automobilius. Tada per plauką išvengta aukų.

Pareigūnai žino, kad ant šio viaduko retas vairuotojas laikosi greičio ribojimo.

„Vairuotojai visada būna pikti, kai pamato greitį matuojančius pareigūnus. Tuo mūsų žmonės ir skiriasi nuo užsieniečių. Buvau komandiruotėje Nicoje, ten daugelis žmonių buvo dėkingi policininkams už tai, kad saugo jų gyvybes, - teigė M.Džermeika. Toje vietoje pareigūnai dirba ne todėl, kad norėtų pasipelnyti, o dėl eismo saugumo. Keista, kad mūsų žmonės nepasitiki.“


Šiame straipsnyje: policijaeismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

agentas

agentas portretas
Prašom gražinti 70 km/h greitį, koks ir buvo ten visada. 50 km/h važiuoti tokia tiesia ir ilga atkarpa be jokių kliūčių yra pasityčiojimas. Ten ir lėktuvas saugiai nusileistų, jau nekalbant apie važiavimą 70 km/h. Matuoti greitį toje saugioje vietoje yra ciniška, o ne rūpestis.

klaipėdietis

klaipėdietis portretas
o Nicoj visi ferariai, lamborginiai, rols roisai tik 50 važiuoja ))))

o nicoj

o nicoj portretas
ar matei zandarus is pasalu tykancius... ? viduramziais dvelkia...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių