„Akropolio“ Ledo arena atitiks pasaulinius standartus

Klaipėdos prekybos ir pramogų sostinėje „Akropolis“ šiuo metu atnaujinama Ledo arena čiuožėjus vėl pakvies vasario 1 dieną. 

Čiuožimo ir ledo ritulio mėgėjų patogumui Klaipėdos „Akropolyje“ bus iš naujo užlietas ledas, įrengti suoliukai ledo ritulio komandoms ir teisėjams, o vasario pradžioje arenoje bus pakabintas tablo, kuriame žiūrovai galės sekti ledo ritulio rungtynių rezultatus. Klaipėdos „Akropolio“ ledo arena yra olimpinio dydžio, tad joje gali vykti ir draugiškos, ir oficialios varžybos. 

„Susidomėjimas ledo rituliu sparčiai didėja, „Akropolio“ Ledo arenoje vyksta daug vaikų ir suaugusiųjų varžybų, o praėjusių metų rudenį startavo pirmasis Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos sezonas, kuris į Ledo areną pritraukė daug naujų jaunųjų sportininkų. Todėl, žvelgdami į ateitį, nusprendėme atnaujinti areną“, - sako Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis. 

Nuo sausio 18 d. Klaipėdos „Akropolio“ ledo arenoje yra tirpinama senoji ledo danga, o kitą savaitę bus pradėtas lieti naujas ledas. 

„Tai sudėtingas technologinis procesas, kurį Klaipėdos „Akropolyje“ atliekame pirmą kartą - suoleliai žaidėjams jau įrengti, dabar belieka baigti tirpinti ledą, iš naujo nudažyti pagrindą, įrengti visas linijas ir tada iš naujo užlieti areną ledu. Po atnaujinimo darbų Klaipėdos „Akropolio“ ledo arena atitiks pasaulinius standartus“, - pasakoja O.Zibalis. 


Šiame straipsnyje: Akropolisledo arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių