Iš klaipėdiečių tribūnos – kreipimasis į politikų sąžinę

„Man gėda, kad mes išrinkome tokius Klaipėdos miesto tarybos narius“, - iš Klaipėdiečių tribūnos nuoskaudą liejo tėvelių atstovė.

Į miesto politikus kreipėsi lopšelį-darželį „Dobiliukas“ lankančių vaikų tėvelių atstovė Ligita Girskinė.

Ji priekaištavo, jog dėl politikų aplaidumo kai kuriuose darželiuose vaikai ugdomi antisanitarinėmis sąlygomis.

„Praėjusių metų spalio 27 dieną vykusiame posėdyje miesto tarybos nariai pritarė, kad savivaldybė imtų 7 mln. litų paskolą. Sprendimo projektą pristačiusi Finansų skyriaus vedėja Rūta Kambaraitė teigė, kad pinigai bus skirti darželių renovacijai. Politikai nesiklausė, šnibždėjosi tarpusavyje, o paskui tik pakėlė rankas ir leido imti paskolą. Tačiau tiesa juk kita – didžioji dalis pinigų atiteko valdovų rūmais jau vadinamos Klaipėdos arenos statybų skoloms padengti“, - piktinosi L.Girskienė.

Ji miesto tarybos nariams pademonstravo nuotraukas, kaip atrodo darželio „Dobiliukas“ langai, patalpos, aplinka.

„Ar jums ne gėda, kad būdami tokie nedėmesingi pinigus atiduodate arenai, o ne vaikams. Viskas aiškinama, kad pinigų nėra, tačiau jų tikrai yra, tik juos reikia efektyviau naudoti. Man tikrai gėda, kad išsirinkome tokius tarybos narius, kurie nesirūpina savo miesto gyventojais“, - konstatavo L.Girskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gugulas

gugulas portretas
klaipėdoje nesprendžiamos problemos, o imituojamas darbas

emigrant

emigrant portretas
Rado i ka kreiptis:))) Pas Lietuvos politikus toj vietoj kur sazine turetu buti by.....s uzaugo!!!!!

gi

gi portretas
einu debreceno pėsčiųjų taku, paskui važiuoja automobilis BFV 021 ir signalizuoja, kad jo nepraleidžiu. Pėsčiųjų takai išmalti, žolynai išmalti, gazonuos laikomos mašinos, o savivaldybės vyrai peza niekus.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių