Žiedinėje sankryžoje pasipylė avarijos

Šilutės plento ir Baltijos prospekto žiedinė sankryža ketvirtadienį tapo tikru išbandymu daugybei vairuotojų. Per kelias valandas čia įvyko trys avarijos, ilgam užkimšusios automobilių eismą.

Iki popietės šioje sankryžoje buvo pranešta apie transporto priemonių susidūrimus 11.56 val., 12.09 val. ir 14.26 val.

Pirmojo eismo įvykio metu mašinos susidūrė važiuodamos nuo Jakų žiedo pusės, antrą kartą vos po kelių minučių keli automobiliai kliudė vienas kitą Šilutės plente. Trečiąjį kartą trys mašinos susidūrė pakeliui iš žiedinės sankryžos į Vilniaus plentą.

Policininkų teigimu, ketvirtadienio avarijų metu žmonės nenukentėjo. Pareigūnų pagalbos reikėjo vien todėl, kad susidūrus keliems automobiliams vairuotojai nemokėjo užpildyti eismo įvykio deklaracijos.

Panašių avarijų pastarosiomis dienomis būta beveik kasdien.



NAUJAUSI KOMENTARAI

GĖDA!!!

GĖDA!!! portretas
Gėda net skaityti, kad SAUJELEI SAVIVALDYBĖS VELTĖDŽIŲ reikia 10 mln. EUR išsikraustyti į naujas patalpas. O tos jau seniai galvos skausmą keliančios sankryžos VISIEMS MIESTO GYVENTOJAMS sprendimą tie patys valdininkai daugybę metų vis atidėlioja. Įdomu, kiek mokesčių mokėtojų milijonų ta "saujelė" jau iššvaistė visokiems patarėjams ir kitiems keistai atrodantiems savo "projektams"? Jiems, matai, reikia erdvių patalpų ir patogaus privažiavimo prie šiltos vietelės. O visi kiti eiliniai mokesčių mokėtojai tegul ir toliau kasdien dūsta kamščiuose ir keikia savo likimą, kad gyvena prie tokios "liberalios" valdžios

perdaryt

perdaryt portretas
perdaryt nesveika zieda i sviesoforine saknkyza, bent jau 3-4 juostu kiekviena kryptimi, tik palikti nuvaziavimus i desine be sviesoforo. ir baigsis bedos

Šviesoforas

Šviesoforas portretas
Nėra išeitis nes sumažėjus pralaidumui susidarys milžiniški kamščiai piko valandomis, o avaringumas gal ir sumažės nes yra pavyzdžių kai turime avaringas sankryžas kuriose eismą reguliuoja šviesoforai. Vienintelė išeitis tai viadukas, tačiau tai brangus malonumas.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių