Virtualios meilės kaina – jaunuolio santaupos

Vienatvės kankinamas jaunuolis tapo apsukrios barakudos auka. Akyse net nematęs savo meilės objekto džentelmenas naujai simpatijai patikėjo visus savo pinigus. Aistros apakintos akys vaikinui atsivėrė tik susivokus, jog gražuole apsimetusi mergina iššlavė jo banko sąskaitą.

Pažinčių – į internetą

Technikos srities bakalauro studijas neseniai baigęs vaikinas iš Radviliškio antrosios pusės ieškojo internetiniuose pažinčių portaluose. Jaunuolio akį patraukė įspūdingų formų gražuolės nuotrauka. Ilgakojė mielai atsakė į vaikino žinutę ir užmezgė pokalbį.

Po kelių nereikšmingų frazių jie ėmė aktyviai susirašinėti. Netrukus mergina vaikinui pareiškė, kad juos galima laikyti pora.

"Negaliu atsistebėti, kiek nedaug vyrams reikia. Jei jie ieško meilės, jie tai daro visais įmanomais būdais. Tačiau šiuo atveju išaiškėjo, kad mergina tiesiog pasinaudojo vaikinu", – pastebėjo Klaipėdos apygardos prokuratūros prokuroras Saulius Galminas.

Apie vaiką nutylėjo

Paaiškėjo, kad Radviliškyje gyvenantį vaikiną už nosies vedžiojo dar net pilnametystės nesulaukusi klaipėdietė, auginanti kūdikį.

Darbo ir pajamų neturinti jaunoji mamytė sukūrė verslo planą – pragyvenimui pinigų išsivilioti iš patiklių vaikinų.

"Mergina internete patalpino tokią nuotrauką, kuri sugundytų bet kurį vyrą. Tačiau realybė labai jau skyrėsi nuo pateikto vaizdo. Vaikinas visą tą laiką bendravo su labai gražia iliuzija. Tikrame gyvenime savo meilės objektą jis išvydo tik atvykęs į teismą", – šypsojosi prokuroras.

Tarp porelės nuolat laigė trumposios SMS žinutės. Mergina net žadėjo, kad netrukus važiuos į pasimatymą su naujuoju pažįstamu. Galiausiai gudruolė netyčia užsiminė, kad sugedo jos mobiliojo ryšio telefonas.

"Ji paprašė paskolinti 50 eurų. Neva reikia remontuoti telefoną. Vaikinas, lyg ir norėdamas nepasirodyti šykštus, pervedė jai pinigų", – bylos duomenis prisiminė prokuroras S.Galminas.

Vaikinas naujos draugės akyse norėjo pasirodyti kaip tikras džentelmenas. Tačiau sunku suvokti, kodėl jaunuolis neįtarė klastos, kai mergina pinigų prašyti ėmė vis dažniau.

Sumos augo

"Neįtikėtina, tačiau ši apsukruolė sugebėjo per dvi savaites iš vaikino išvilioti įspūdingą sumą – 2,3 tūkst. eurų. Kone kas kelias dienas ji vis ko nors prašė. Man pačiam keista. Aš asmeniškai neturėčiau tokių pinigų kam nors paskolinti per tokį trumpą laiką", – prisiminė prokuroras S.Galminas.

Vaikinas siuntė pinigus mylimajai kas dvi ar tris dienas. Sumos siekė 200 ar 400 eurų.

Mergina netrukus sumojo, kad senojo telefono ji nebetaisys, o geriau įsigis naują "Samsung" išmanųjį įrenginį.

Iš viso jaunuolis į merginos sąskaitą atliko 6 pavedimus.

Iššlavė eurus

Netrukus vaikiną pradėjo kamuoti nusivylimas. Nauja draugė vis nerodė akių, o tik spaudė jį pervedinėti pinigus. Vėliau apsimetėlė metė dar vieną gudraus žaidimo kortą – esą ji papuolė į ligoninę.

"Mergina pareiškė, kad ji sunkiai serga, blogai jaučiasi ir net esą nusižudys", – bylos detales prisiminė prokuroras.

Neįtikėtina, tačiau jaunuolis ir vėl užkibo ant šio kabliuko. Net nebūdamas prie kompiuterio, vaikinas nusprendė vėl jai padėti ir padiktavo elektroninės bankininkystės prisijungimo kodus.

"Kodus vaikinas padiktavo telefonu. O mergina pati prisijungė prie jo sąskaitos. Jis leido persivesti 500 eurų. Tačiau mergina pasiėmė visus likusius pinigus – 800 eurų. Negirdėta man tokia meilė. Nematydamas merginos, vaikinas štai taip atidavė visas savo santaupas. Juk čia kalbama jau ne apie skolinimąsi, bet apie sukčiavimą", – stebėjosi S.Galminas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senis

senis portretas
Čia ne durnas, papraščiausiai bachuriuks dar nesugadintas ir tiki dar įvairiom pasakom.

Cha

Cha portretas
Durniu ir baznycioj musa

wtf

wtf portretas
daužtas kažkoks :D
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių