Vienas nuteistasis bandė pasislėpti palėpėje, kitas – už užrakintų durų

  • Teksto dydis:

Vienas nuteistasis nuo policijos bandė pasislėpti namo palėpėje, kitas – už užrakintų durų. Jas jau buvo pasirengę pjauti ugniagesiai.

Nuteistuosius antradienio rytą sulaikė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos ir Kretingos policijos pareigūnai. Į sulaikymą buvo pasitelkti ir kinologai su tarnybiniais šunimis.

Kretingos rajone, Dauginčių kaimo sodyboje buvo sulaikytas vyras. Jį Plungės rajono apylinkės teismas buvo nuteisęs kalėti už plėšimą. Įsigaliojus teismo sprendimui , vyras slapstėsi apie mėnesį. Pasak policijos, jis buvo itin atsargus – pastebėjęs keliu važiuojančius automobilius bėgdavo slėptis į miško masyvą. Šį kartą jis irgi bandė pabėgti į mišką. Tačiau pastebėjęs, kad kelią į mišką yra užtvėrę policijos pareigūnai su tarnybiniais šunimis pasislėpė namo palėpėje, kur ir buvo sulaikytas.

Tą patį rytą, Kretingoje, bute Laivės gatvėje, sulaikytas slapstęsis kitas nuteistasis. Asmuo nepakluso policijos pareigūnų reikalavimams atidaryti buto duris ir bandė išvengti sulaikymo. Pareigūnai iškvietė Kretingos ugniagesius, kad reikalui esant išlaužtų buto duris. Tačiau to neprireikė – įtariamasis galiausiai pakluso reikalavimams ir pasidavė.

Abiem asmenims gresia baudžiamoji atsakomybė už vengimą atlikti bausmę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arūnas

Arūnas portretas
jau nuo policijos nepaspruksi .geriau pasiduot jiems o kodel turejo sleptis
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių