Įkliuvo A. Buikį strypais talžę bušido kovotojai (užpuolimo video)

Skandalingas vyrų santykių aiškinimas vidury uostamiesčio pasiekė apogėjų – policija sučiupo du bušido sporto gerbėjus, kurie vidury dienos metaliniais strypais talžė žinomos gražuolės Simonos Kateivaitės sužadėtinį Aurimą Buikį.

Kova su strypais ir mačete

Incidentas nutiko kovo 10-ąją, apie vidurdienį. Pasak 33 metų A. Buikio, vyras su sužadėtine papietavę išėjo iš kavinės „Kiaulės koja“.

Staiga iš už pastato kampo išniro du vyrukai, vienas jų galvą slėpė po gobtuvu. Kaip paaiškėjo vėliau, trečiasis sėbras lūkuriavo kiek tolėliau, automobilyje „Audi“.

Vyrai prirėmė A. Buikį prie jo automobilio, tačiau klaipėdietis spėjo atsirakinti mašiną ir iš salono išsitraukė mačetę. Visą incidentą stebėjo aplinkiniuose pastatuose buvę žmonės.

Užpuolikai metaliniais strypais talžė A. Buikį per šonus, galvą, rankas ir nugarą. Kai tik klaipėdietis atsisuko į užpuolikus veidu, šie atkirtį gavo mačete.

„Gerai, kad Simona spėjo užfiksuoti kelias nuotraukas. Patalpinau jas socialiniame tinkle „Facebook“. Jau netrukus žinojau kas jie tokie ir kuo užsiima“, – tikino A. Buikys.

Tikslas – BMW?

Vaikinas prisiekinėja, kad su užpuolikais neturi nieko bendro ir šiuos vaikinus matė pirmą kartą gyvenime.

„Nei aš skolingas jiems, nei aš kokių bendrų verslo reikalų turiu. Nesu jų matęs. Tačiau juk ne devynioliktas amžius, kad santykius aiškintis metaliniais strypais. Aš iš karto parašiau policijai pareiškimą“, – tikino A. Buikys.

A.Buikys laikosi versijos, kad užpuolikai norėjo pagrobti jo automobilį BMW.

„Nieko tokio, kad mašina ženklinta valstybiniu numeriu „666“. Prieš dvi savaites lygiai tokią pat mašiną vagys pavogė Kaune“, – savo versiją pateikė A. Buikys.

Tiesa, vaikinas aiškina, kad ypatingo policijos dėmesio nebūtų sulaukęs, jei nebūtų viešinęs užpuolimą įamžinusių kadrų.

„Niekas jų nebūtų taip ieškojęs, jei ne viešumas“, – pastebėjo A. Buikys.

Tačiau uostamiesčio kriminalistai ilgai netrukę išsiaiškino kas metaliniais strypais talžė A. Buikį. Į policijos akiratį papuolė du trisdešimtmečiai.

Atstatė automatus

Vienas iš A. Buikio užpuolikų turėjo ne juokais nustėrti, kai vienoje automobilių stovėjimo aikštelėje jo mašiną „Infiniti FX“ apsupo Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ kovotojai, atstatę į įtariamąjį automatus.

Policija praneša, kad sulaikytasis vieno uostamiesčio sporto klubo auklėtinis. Šaltinių teigimu, į policijos akiratį pakliuvo vieno žinomo uostamiesčio sportininko sūnus, taip pat sportininkas.

Sulaikytasis anksčiau neteistas, tačiau buvo apklaustas kaip įtariamasis byloje dėl turto prievartavimo.

Kitas įtariamasis kitą dieną pats atvyko pas tyrėjus. Jis anksčiau teistas už neteisėtą disponavimą narkotikais, jam buvo taikytos prevencinės poveikio priemonės pagal Organizuoto nusikalstamumo užkardymo įstatymą.

Abu įtariamieji suimti vienam mėnesiui.

Policijos pranešima pažymima, kad visi šioje istorijoje minėti asmenys įvardijami kaip nusikalstamo pasaulio atstovai.

Tokios etiketės pats A. Buikys nusipelnė dėl šiuo metu Klaipėdos apylinkės teisme nagrinėjamos baudžiamosios bylos dėl kokaino platinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buikys slepa

Buikys slepa portretas
Buikys teistas ir del kokso ir del situ sudu o nesedi tik del to kad su mentais dirba ozys paslednas

Opel

Opel portretas
Taj viskas? Pareiskima atsieme. Baigesi pamokymaj? Suprato kad ne ant tu parase ar kaip ten ..juk zadeta buvo visa info skelbti viesai, kaip jie atsakynes uz savo veiksmus

Bambukas

Bambukas portretas
Su lazda kietas, o klube apsimyzes, kruvinas uzpuolikas gulejo. O drasuolis myzaltaskis
VISI KOMENTARAI 70

Galerijos

Daugiau straipsnių