Vėlų vakarą Klaipėdoje siaubą kėlė BMW

Vėlų penktadienio vakarą Klaipėdos centre poilsiavę žmonės tapo nesuvokiamo BMW vairuotojo poelgio liudininkais. Automobilis bandė važiuoti laiptais, pametė kelias savo detales ir dingo iš įvykio vietos.

Apie 23 val. Dangės krantinėje buvo daug žmonių, mat Klaipėdoje vyko folkloro festivalio „Parbėg laivelis“ renginiai, klaipėdiečiai ir miesto svečiai vakarojo kavinėse.

Staiga nežinia, iš kur, išniro ir krantinėje įrengtu pėsčiųjų taku, link Pilies tilto greitai pradėjo važiuoti lietuviškais valstybiniais numeriais pažymėtas BMW.

Automobilis lėkė link tilto, kuris pasiekiamas tik palypėjus pradžioje tris laiptelius, o už kelių dešimčių metrų jų yra gerokai daugiau.

Buvo panašu, kad automobilis nori įtaikyti į tunelį, kuriuo galima pereiti po Pilies tiltu, tačiau vairuotojas, matyt, nesuprato, kad jam tai padaryti sukliudys trys laiptai.

Greičio būta nemažo, nes BMW užšoko ant laiptų ir tik tada sustojo. Vairuotojas ir toliau elgėsi nesuvokiamai. Jis apsuko automobilį ir tuo pačiu keliu, laiptais nuvažiavo žemyn, dar labiau gadindamas mašiną ir sėdamas jos detales, ir dingo senamiesčio gatvėse.

Įvykio vietoje liko plastmasinių mašinos detalių krūva ir priekinis valstybinis šio automobilio numeris.

Tik atsitiktinumas lėmė, kad tuo metu šiuo taku nėjo žmonės. Įvykį matė visas būrys liudininkų. Jauna moteris ir vyras pasakojo įžiūrėję stiklines vairuotojo akis, jis važiavo be menkiausios emocijos veide net tada, kai gerokai apgadino savo mašiną. Ne vienas žmogus suskubo filmuoti ir fotografuoti įvykio.

Greitai informacija apie nesuvokiamą BMW vairuotojo elgesį pasiekė ir uostamiesčio policiją. Pareigūnai žvalgėsi jo uostamiesčio gatvėse, bet Klaipėdoje jo rasti nepavyko.

Gerokai vėliau ši mašina rasta stovinti Palangoje.

Valstybiniai numeriai išduoda, kad savininkas gyvena Kazlų Rūdoje ir yra pagarsėjęs chuliganišku elgesiu keliuose. Vairuotojas neišvengs nuobaudos, įvykio liudininkų nuotraukos ir vaizdo įrašai įrodys, kad jis elgėsi ne tik chuliganiškai, bet ir pavojingai.


Šiame straipsnyje: BMWsenamiestisVairuotojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

pastebejimas

pastebejimas portretas
jeigu iš kazlų rūdos tai ožys

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
anarchija ir taisyklių nesilaikymas mieste, matyt, liberastams labai prie širdies. Tai ir leidžia šitą "bardaką"> Net miesto centre.

Atėjo laikas išdurti

Atėjo laikas išdurti portretas
stiklines akis. Vardan tos....
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių