Vėl taranuotas Pilies tiltas

Nuo uždarymo remontui pradžios Pilies tiltas jau gavo trečią smūgį. Šį kartą betoninių atitvarų stiprumą išmėgino 22 metų neblaivus Manfredas.

Nuo uždarymo remontui pradžios Pilies tiltas jau gavo trečią smūgį. Šį kartą betoninių atitvarų stiprumą išmėgino 22 metų neblaivus Manfredas.

Norėjo išgarsinti Lietuvą

Legendinį savo skrydį per tiltą veikėjas mėgino įvykdyti pirmadienį paryčiais.

Apie 3.30 val. policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad prie Pilies tilto atitvarų įstrigusį automobilį spardo ką tik iš mašinos išlipęs jaunuolis. Vairuotojas spėjo net nuimti mašinos valstybinio numerio ženklus ir įmesti juos į saloną.

Atvykę policijos pareigūnai iš tiesų rado mašinos "Renault Megane" vairuotoją, kuris į alkoholio matuoklį "įpūtė" 2,13 promilės alkoholio.

Vaikinas nerišliai kalbėjo, kad tokiu savo žygdarbiu norėjęs išgarsinti savo šalį, tačiau vėliau svaičiojo, esą norėjęs mašina peršokti remontuojamą tiltą.

Ignalinos rajone įvairiais nusižengimais gerokai pagarsėjęs Manfredas uostamiesčio pareigūnams vietoje vairuotojo pažymėjimo įteikė studento pažymėjimą.
Vaikinui teismas yra atėmęs teisę vairuoti automobilį.

Nugabenus veikėją į Klaipėdos kelių policijos biuro budėtojų dalį, paaiškėjo, kad Manfredas pirmą kartą policijai įkliuvo dar 2008 m., kai jaunuoliui tebuvo 17 metų.
Tuomet Ignalinos rajone, Dūkšte jaunuolis sėdo ant motociklo "Honda" neturėdamas vairuotojo pažymėjimo ir įkliuvo policijai. Neapdraustu motociklu važiavusiam ralio mėgėjui buvo skirta 500 litų bauda.

Gėrė alų ir rėkavo

2009 m. Dūkšte jaunuolis įkliuvo prie automobilio "VW Caravelle" vairo. Rikiuodamasis Manfredas sukėlė avariją ir gavo 2,1 tūkst. litų baudą. Vėliau kelių erelis buvo sulaikytas prie vairo automobilio, kurį eksploatuoti buvo uždrausta.

Dar vėliau šis jaunuolis įkliuvo Vilniaus rajono policijai, kai 35 kilometrais per valandą viršijo leistiną greitį.

Kitus porą metų Manfredas prie vairo nebuvo įkliuvęs, tačiau vis tiek sugebėjo nusižengti įstatymams.
Gimtajame Dūkšto miestelyje, kuriame paskutinio surašymo metu nebuvo net tūkstančio gyventojų, šis jaunuolis pasižymėjo tuo, kad viešoje vietoje gėrė alų.

Pabuvęs policijoje, veikėjas vos už poros dienų vėl įkliuvo patruliams už tai, kai prie meteorologinės stoties rėkavo.

Pernai Dūkšto "pažiba" vėl sėdo prie vairo ir Vilniuje įkliuvo patruliams Ozo gatvėje. Vaikino vairuojamame automobilyje grūdosi net 7 žmonės.
Tuomet vaikinas BMW vairavo be vairuotojo pažymėjimo, kaip ir vėliau vėl sustabdytas policijos ekipažo Dūkšte. Po savaitės šis kelių chuliganas įkliuvo prie kito automobilio vairo, kurį vairavo girtas. Nustačius beveik 2 promilių girtumą, Manfredui Ignalinos teismas skyrė 2 tūkst. litų baudą ir 2 metams atėmė teisę vairuoti.

Tačiau Dūkšto gyventojas sugebėjo pažeisti kelių eismo taisykles net ir pėsčias – praėjusį gruodį Šilutės plente jaunuolis žirgliojo per gatvę ne pėsčiųjų perėjoje, nors ji buvo šalia ir gavo 40 litų baudą.

Šio kelių gaidžio nusižengimų sąraše ir baudos už vairavimą kalbant telefonu bei už neprisegtą saugos diržą.

Gresia solidi bauda

Už pirmadienį sukeltą eismo įvykį Manfredui gresia nuo 5 iki 5,5 tūkst. litų bauda.

Tai jau trečias automobilis, trenkęsis į Pilies tilto atitvarus. Pirmasis perskrieti uždarytą tiltą mėgino "Audi A8", kurio ekipažas iš įvykio vietos pabėgo. Kas vairavo automobilį, iki šiol nėra aišku.

Antrasis tiltą taranavo taksi automobilis. Nors "Mercedes" markės mašiną taksi vairuotojas metė ir mėgino pasprukti, tačiau jį išdavė viena ryški aprangos detalė – akį rėžiantys žydri sportiniai bateliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ppp

Ppp portretas
Kodel nesukuriama vairuotojo pazeidejo recidyvisto savoka? Na, nejau turi uzmist butinai kazka ir tik tada mes suvoksim, kad oj koks pilietis nevykelis. Reikia ir perauklejimo kursus praeit. Ir prisegt stebejimo adapteri prie kojos, kad butu galima patikrint kai toks sudo gabalas juda mieste greiciau nei pesciasis.

praeivis

praeivis  portretas
gal geriau toks belangeje sedetu ,-pigiau visiems butu. Ir laidotuviu papildomu nebutu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių