Vandalai suniokojo Klaipėdos ženklus

Uostamiesčiui teks keisti miesto ribas žyminčius ženklus su Klaipėdos žemėlapiais. Vienus stendus apgadino atšiaurus pajūrio klimatas, kitus pribaigė vandalai.

Sutvarkyti šiuos reprezentacinius stendus miesto biudžetui atsieis ne vieną tūkstantį eurų.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus specialistai apžiūrėjo ir įvertino ženklų būklę. Konstatuota, jog prasčiausia yra trijų ženklų situacija.

Vienas jų stovi Kalotėje, Medelyno gatvėje, ir pasitinka įvažiuojančiuosius į Klaipėdą nuo Palangos pusės.

"Informacinio stendo nugarinė plokštuma per visą ilgį sugadinta vandalų – subraižyta, o priekinė plokštuma – sutrūkinėjusi. Žemėlapis nenublukęs, bet vietomis sutrūkinėjęs ir atsilupęs, tiesa, pačios konstrukcijos yra geros būklės. Abiejų pusių plokštumų renovacija kainuotų 3,6 tūkst. eurų", – situaciją komentavo Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė.

Konstatuota, jog Rimkų gatvėje esantis ženklas taip pat yra nukentėjęs. Ir čia veikiausiai bus pasidarbavę vandalai.

Informacinio stendo konstrukcijos dalys apibraižytos, aprūdijusios, užrašas "Klaipėda" sutrūkinėjęs, o plokštuma su žemėlapiu purvina.

Atnaujinti konstrukcijos dalis, užrašą "Klaipėda", nuvalyti žemėlapio plokštumą atsieitų beveik 1,3 tūkst. eurų.

Remontuoti reikės ir Smiltynėje, ties Senąja perkėla esantį stendą.

Informacinis stendas yra prastos būklės: konstrukcijos ir plokštumos subraižytos, išblukusios, išsikraipiusios, žemėlapis – išblukęs, suplyšęs. Abiejų pusių plokštumų renovacija, apie 15 kv. m žemėlapio perklijavimas gali kainuoti apie 3 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Memel

Memel portretas
Astute pati nesupranta, kad raso kliedesius, reiketu pas psichiatra pasikonsultuotis, Astute.. diagnoze tikrai atsirastu

apsurdas ne straipsnis...

apsurdas ne straipsnis...  portretas
Kokie dar vandalai.... Ką jūs čia kliedite... Nebeturi kaip pinigus plauti tai jau pradėjo taip... Apsurdas. Kelius geriau tvarkytu, kiemuose daugiau aikšteliu padarytu o čia verkia dėl tu stendu... APSURDAS, APGAILĖTINA, GRAUDAU!!!!!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
kai nera bausmes dideles visi naudojasi tuom ,kada bus griestos bausmes tada baigsis niokojimas,
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių