Vandalai įsisuko į požeminius garažus

Klaipėdoje per naktį vagys įsibrovė į dviejų pastatų požeminius garažus ir siautėjo taip, kad gyventojai suskaičiavo 11 apniokotų automobilių.

Antradienio rytą aptikta, kad vagišių grupelė šlaistėsi Birutės gatvės 22-ajame name. Šioje vietoje požeminis garažas nukenčia nebe pirmą kartą.

Šį kartą čia suniokoti septyni automobiliai. Panašu, kad vagys jautėsi itin saugiai, nes ne tik plėšė automobilius, bet ir juose vertė daiktus, matyt, ieškodami ko nors vertingesnio. Automobilio savininkai nurodė, kad mašinose rado išmėtytus savo daiktus.

Tokia pat vagystė įvykdyta Baltijos prospekte esančio namo požeminiame garaže. Čia apvogti keturi automobiliai ir apniokotas motociklas. Tačiau ilgapirščiai tuo nepasitenkino, grobio ieškojo dar ir gyventojų sandėliukuose. Įsibrauta į du sandėliukus, tačiau, kas pavogta, kol kas tikslinama.

Keisti įvykiai Birutės gatvės 22-ojo namo požeminiame garaže nutinka nebe pirmą kartą. Užpernai viena gyventoja aptiko, kad supjaustyti visi keturi jos automobilio ratai.

O štai po kelių dienų pirmą valandą nakties tame pačiame garaže užsiliepsnojo automobilis BMW.

2002 m. pagaminta mašina per gaisrą nuniokota nepataisomai. Automobilyje įsiplieskus atvirai liepsnai, į įvykio vietą buvo iškviesti ugniagesiai.

Nuo degančios BMW užsidegė ir kitas šalia stovėjęs automobilis. 2005 m. pagaminto BMW savininkas taip pat patyrė nuostolių. Apdegė priekinis žibintas, veidrodėlis, priekinis bamperis ir durų rankenėlė. Gaisro metu aprūko aikštelės lubos, apsilydė 6 apšvietimo žibintai ir 10 metrų drenažo vamzdžių.

Šį kartą dėl Birutės gatvėje įvykusio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sugadinimo ir sunaikinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gyventoja

Gyventoja portretas
Masina dege 22 name kaip ir nurodyta straipsnyje. Klaidinimo nera.

To kur

To kur portretas
Ką padės kameros,reiktų klausti kur bausmės.Dabartinis teismų liberalizmas tik skatina nusikalstamumą.

Natanga

Natanga portretas
Tai masinu vagystes ir plesimai tesiasi... Vagims pilna laisve, jokio priesveiksmio. Marazmas kazkoks.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių