Vairuotojai bandė spręsti problemas brukdami kyšius

Vairuotojai vis dar tikisi įkliuvę policininkams už Kelių eismo taisyklių pažeidimus išsisukti brukdami kyšius. Taip jie užsitraukia dar didesnę bėdą – baudžiamąją atsakomybę už bandymą papirkti pareigūnus.

Šeštadienį, 14.15 val., Šilutės rajone, Vilkyčių kaime, 69-erių metų vyras įkliuvo vairuodamas automobilį būdamas girtas. Į alkoholio matuoklį jis įpūtė 1,45 prom. alkoholio.

Norėdamas išvengti nemenkos baudos vyras kišo pareigūnams 100 eurų dėl to pateko į areštinę ir užsidirbo ne tik administracinę nuobaudą, bet ir baudžiamąją bylą.

Penktadienį, Palangoje, Druskininkų gatvėje, 56 metų vyrą patruliavę policininkai norėjo bausti už tai, kad jis vairavo automobilį neprisisegęs saugos diržo. Palangiškis norėjo 10 eurų kupiūra išspręsti problemą.


Šiame straipsnyje: kyšismėginimas papirkti

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Galvojate pirkti dyzelinį automobilį? Nuo 2024 metų jus nebeįleis į Paryžių. Jungtinės Karalystės mokslo ir technologijos centras Oksfordas jus nebeįsileis dar anksčiau. Kokie planai Vilniuje, pasaulinio lygio mokslų ir technologijos sostinėje? Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių