Vagys veiklos pajūryje randa ir blogu oru

Nepaisant itin blogo poilsiauti pajūryje oro, vagys čia randa ką veikti.

Šeštadienį į Palangos policiją kreipėsi du nuo nusikaltėlių nukentėję asmenys.

Vidurdienį pagalbos telefonu paskambino jaunimui gerai žinomas didžėjus Matas ir pranešė, kad kažkas pagrobė jo mikrofoną bei nepataisomai suniokojo brangią garso kolonėlę. Daiktai buvo palikti be priežiūros.

Vaikinas pranešė, kad nusikaltimas įvykdytas Mokyklos gatvėje. Dingęs mikrofonas su stotele vertas 300 eurų, o sudaužyta kolonėlė vertinama 2 tūkst. eurų.

Dar viena vagystė įvykdyta Palangoje, Kontininkų gatvėje. Čia pastebėta, kad vagys įsibrovė į prekybos kioską sulaužę durų spyną. Iš kiosko dingo alus, užkandžiai bei 30 eurų grynais.

Kokį nuostolį patyrė prekeiviai, dar skaičiuojama. Spėjama, kad nusikaltimas įvykdytas naktį.


Šiame straipsnyje: vagyspolicijaPalanga

NAUJAUSI KOMENTARAI

O ką gi mums siūlo TS-LKaD-istai?

O ką gi mums siūlo TS-LKaD-istai? portretas
Didžiausia bėda Kauno švietimo įstaigose yra visiškai praradę sąžinę, patalogiškai įpratę vogti (ir iš vaikų!??) šių įstaigų veidmainystės ekspertės, sovietinės direktorės. Vežama mašinomis! Puikus pavyzdys Kauno Žaliakalnio lopšelis darželis. Buvome teisėsaugai ir savivaldybei nurodę kada ir kaip vežama. Jokios reakcijos! Už direktorės nugaros „šlovingoji“ TS-LKaD! Savivaldybėje aukštas "činas", sužinojęs, kad kyšininkė ona danutė griicienė yra TS-LKaD-istė, taip ir pasakė: " O tai jau tikrai bus, kas užtaria"! Ir iš tiesų-teko bendrauti su minėto darželio dirbančiosiomis: viskas po senovei - kaip vilko taip ir velka - jokių pasikeitimų!! Valytoja ar virėja viską mato, - atvažiuoja teisėsauga: "pažeidimų nerasta"!! O kaipgi,-juk visa tai virsta pinigais, kurie kyšių pagalba keliauja švietimo skyriaus ir savivaldybės niekšams! Kokio lygio direktorės yra galit susipažinti straipsnyje: "Skandalingas susitarimas Kauno darželiuose..." 15 min. Na, viskas kaip pas onytę! Tad-būk TS-LKaD...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių