Vagys uostamiestyje rinkosi „Volkswagen“ automobilius

Po uostamiestį siautėję ilgapirščiai pridarė nemažai nuostolių „Volkswagen“ gerbėjams. Išplėšti net keli šios markės automobiliai.

Pranešimai apie vagystės iš automobilių pasipylė pirmadienio rytą. Dėl įsilaužimų į automobilius skambučiai į policiją pasipylė kas dvidešimt minučių.

Pirmoji vagystė užfiksuota 7 val. ryte. 45 metų vyras savo automobilį „Volkswagen Passat“ buvo palikęs Debreceno gatvėje. Išėjęs iš namų vyras pamatė, kad kažkas išdaužė priekinių durelių stiklą. Iš „Volkswagen Passat“ dingo multimedijos įrenginys. Pridėjus išlaidas už išdaužtą langą, vairuotojas patyrė nemenkus nuostolius. Žala siekia 2,5 tūkst. eurų.

Antras pranešimas apie įvykdytą vagystę į policiją atskriejo iš Baltijos prospekto. 38 metų vyras pranešė, kad ryte aptiko taip pat išdaužtą savo automobilio stiklą. Vagišiai įsibrovė į „Volkswagen Golf“ automobilį. Išdaužę langą vagys pavogė multimediją.

Trečias pareiškimas dėl vagystės policijoje parašytas 8 val. ryte. 31 metų vaikinas pranešė, kad vagys įsibrovė į Baltijos prospekte stovėjusį automobilį „Volkswagen Golf“. Ir jame buvo išdaužtas stiklas, iš mašinos pavogta multimedija.

Antradienio naktį Sausio 15-osios gatvėje buvo apšvarintas dar vienas automobilis. Sausio 15-osios gatvės 22 namo kieme žmogus ryte aptiko taip pat nusiaubtą „Volkswagen“ automobilį. Vagišių savininkas mėgina ieškoti socialinių tinklų pagalba. Klaipėdietis praneša, kad mačiusiems įvykį ar galintiems suteikti vertingos informacijos, atsilygins.

Dar viena keista vagystė įvykdyta Smiltelės gatvėje. 56 metų klaipėdietis aptiko, jog ilgapirščiai išdaužė priekinių durelių stiklą ir nukniaukė kremo indelį, maišelį saldainių, atsuktuvą ir automobilinį cigarečių degiklį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Violeta

Violeta portretas
Kas ta multimedia po velnių?

Anonimas

Anonimas portretas
vienas išsigelbėjimas kasko draudimas,kitos išeities nėra.

Anonimas

Anonimas portretas
Daiktus reikia ieškoti pas taksistus !
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių