Vagys tyko bet kokio grobio

Panašu, kad vagys nepaiso švenčių, laiko, kai būtina atleisti ir keistis patiems.

Jiems svarbu rasti, nesunkiai nugvelbiamus daiktus ir iš to pasipelnyti. Kartais atrodo, kad nusikaltėliai yra visur aplink mus ir kiekvieną akimirką tyko ką nors pavogti.

Penktadienį iš ryto netoli Klaipėdos, Sudmantų kaime vienos bendrovės vadybininkas pastebėjo, kad iš įmonei priklausančio automobilio „Toyota Yaris“ pavogtas planšetinis kompiuteris. Įsilaužimo į mašiną žymių nepastebėta.

Savininkas spėja, kad kompiuteris buvo pavogtas 29-osios vakare, kai jis buvo koncerte Klaipėdoje.

Gruodžio 30-ąją pranešta apie vagystę parduotuvėje Uostamiesčio Taikos pr. Čia pardavėjos įtarė, kad du vidutinio amžiaus vyrai pavogė tris buteliukus kvepalų, kurie įvertinti 203 eurais.

Ginduliuose namą statantis vyras rado apvogtą vagonėlį, iš kurio dingo 1180 eurų vertės statybos įrankiai.

Gruodžio 31-osios paryčiais Palangoje, Klaipėdos plente, sugadinę spyną, vagys įsibrovė į garažą. Pavogta gintaro žaliavos ir pusgaminių, Lietuvos Respublikos konstitucija bei 50 eurų.

Visais šiais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai.


Šiame straipsnyje: vagystėsnuostoliaiKlaipėda

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ačiū už informaciją

Nukentėjusi

Nukentėjusi portretas
Mane irgi apgavo toks tūlas Vytas Šarka. Po sutarties pasirašymo dėl remonto darbų, gavo 500 eurų avanso ir daugiau nebepasirodė. Žmonės, įsiminkite šią pavardę VYTAS ŠARKA. Tai aferistas. Paduoti dokumentai į teismą. Asmenybė nustatyta.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių