Vagys toliau siaubia „Porsche“

Palangoje gyvenantys ar tik poilsiauti atvykstantys brangių automobilių savininkai negali ramiai miegoti – jiems neramu dėl kurorte siautėjančių prabangių mašinų žibintų vagių.

Antradienio naktį buvo apvogtas ketvirtas automobilis per kelias pastarąsias dienas.

3.30 val. Druskininkų gatvėje ėmė kaukti automobilio "Porsche Cayenne Turbo" signalizacija. Kai ja važinėjantis vienos bendrovės vadovas išbėgo į kiemą, vagių nebeaptiko.

Mašina jau buvo be prekinių žibintų. Bet į automobilio saloną neįsilaužta.

Pagrobtus žibintus bendrovės savininkas įvertino 5 tūkst. eurų.

Esama spėjimų, kad Palangoje veikia "gastroliuojantys" vagys, tai yra jie – ne palangiškiai, o atvykę iš kitur.

Prie kiekvienos tokios mašinos policininko nepastatysime.

Iš keturių apvogtų automobilių du buvo apdrausti nuo vagysčių, vienas brangaus "Porsche" savininkas nebuvo apdraudęs savo automobilio, apie ketvirtojo draudimą policija duomenų dar neturėjo.

"Galima būtų žibintus pažymėti, bet tai negarantuotų, kad jie nebus pavogti, tiesiog galbūt žymės padėtų lengviau surasti ir atpažinti. Prie kiekvienos tokios mašinos policininko nepastatysime. Jeigu nėra galimybės automobilio laikyti garaže, vienintelė išeitis – draudimas. Mane stebina, kai žmogus įsigyja dešimtis tūkstančių kainuojantį automobilį, o kasko draudimui pinigų pagaili", – kalbėjo Palangos miesto policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininkas Kęstutis Bončkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių