Vagys siaubė pajūrio gyventojų ir poilsiautojų automobilius

Vagys savaitgalį temdė pajūrio gyventojų ir poilsiautojų nuotaiką. Daugiausia jie buvo nusitaikę į automobilius. Apvogtas ir poilsio namelis Šventojoje.

Šeštadienį apie 14.16 val. į Klaipėdos policiją kreipėsi 28 metų moteris. Ji pranešė, kad tą pačią dieną iš užrakinto automobilio „Ford Focus“, kuris priklausė draugei, pavogta rožinė „Adidas“ kuprinė. Pastarojoje buvo asmeniniai daiktai, piniginė, kurioje vairuotojo pažymėjimas, 50 eurų.

Iš bagažinės taip pat dingo oranžinė rankinė ir mobiliojo ryšio telefonas. Nuostoliai tikslinami. Įsilaužimo į automobilį žymių nebuvo.

Nuo vagių nukentėjo ir vyras, kurio automobilis „Toyota Avensis“ stovėjo prie Puodžių gatvės 1 namo. Vagystė pastebėta apie 17.56 val.

Iš automobilio dingo rankinė „Gucci“, kurios vertė 900 eurų. Pastarojoje buvo piniginė su 6,8 tūkst. eurų, 10 įvairių banko kortelių, dokumentai.

Vyras taip pat pasigedo planšetinio kompiuterio „Ipad“ ir mobiliojo ryšio telefono „Vertu“, kurio vertė tūkstantis eurų.

Nukentėjusysis nuostolius įvertino 9,3 tūkst. eurų.

Ilgapirščiai apvogė ir automobilį „Mercedes Benz E280“, kuris priklauso 41 metų palangiškiui. Transporto priemonė stovėjo Palangoje, Mokyklos gatvėje. Vagystė pastebėta apie 7.30 val.

Iš transporto priemonės dingo multimedija. Vagys į mašiną pakliuvo, išdaužę galinių durelių stiklą. Padaryta žala siekia tūkstantį eurų.

Vagių taikiniu taip pat tapo automobilis „Peugeot 3008“. Mašina stovėjo Palangoje, Vanagupės gatvėje. Iš jos dingo dvi vaikiškos automobilinės kėdutės „Cybex“. Nukentėjusieji nuotolius įvertino 500 eurų.

Nepasisekė ir 38 metų vyrui, kuris buvo apsistojęs poilsio namelyje Šventojoje, Kopų gatvėje. Apie 11 val. patalpoje jis neberado piniginės, dviejų mobiliojo ryšio telefonų, trijų banko kortelių.

Vagių padaryta žala siekia 600 eurų. Vyras tvirtino, kad greičiausiai paliko neužrakintas namelio duris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

b

b portretas
Is turtuoliu vokit kiek tik norit, jusu uz tai niekas per daug neteis.

Daiva

Daiva portretas
Na, chebryte,kaip sau norit,bet palikti automobilyje 9 tūkst. Eurų vertės daiktus yra kvailiau negu kvaila.

T.Blynda

T.Blynda portretas
o is kur tie BRANGUS daiktai,KRUVOS bankorciu,tukstanciai-laikomi BRANGIUOSE auto......REIKIA PA-A-ASI-DA-LIN-TY-Y-Y-I su neturinciais!!!juk tik keli %%% LIETUVOJ per dauk turi,ane?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių