Vagys brovėsi į automobilius

Uostamiestyje savaitės pabaigoje darbavosi vagys. Ilgapirščiai įsibrovė du automobilius, sandėliuką. Vagių grobis – kompiuteriai ir akumuliatorinis suktukas.

Penktadienį apie 20.30 val. į policiją kreipėsi Vilniaus rajono gyventoja. Moteris pranešė, kad kažkas įsibrovė į jos automobilį „Ford Fiesta“. Automobilis stovėjo Antrojoje Melnragėje, Pajūrio gatvėje.

Iš salono pavogtas nešiojamas kompiuteris „Samsung“. Kaip vagys pateko į automobilį, neaišku. Įsilaužimo žymių nebuvo.

Į automobilius vagys brovėsi ir Palangoje. Penktadienį apie 10.43 val. kurorto pareigūnams pranešta, kad iš mašinos „VW Jetta“ pavogtas borto kompiuteris ir radijo imtuvas.

Transporto priemonė stovėjo Kastyčio ir Maironio gatvių sankryžoje. Vagys į mašiną pateko, išdaužę priekinių durelių stiklą. Automobilis priklauso vienai įmonei.

Vagys įsibrovė ir į sandėliuką, esantį Ąžuolų gatvėje. Iš jo pavogtas akumuliatorinis suktukas, kurio vertė 340 eurų. Sandėliukas buvo neužrakintas.

Vagių auka tapo ir klaipėdietė. Moteris pasakojo, kad ketvirtadienį apie 19 val. Žvejų gatvėje pastebėjo, kad rankinėje nebėra planetinio kompiuterio, kurio vertė - 200 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Robo

Robo portretas
Atsibodo ta betvarke. Ministras miega.

OMG

OMG portretas
Čia dar kas per aparatas ? "...rankinėje nebėra planetinio kompiuterio..." Gal ir man tokio reikia...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių