Vagišių taikiniais tapo automobiliai

Uostamiestyje iš automobilių aikštelės pavogtas įmonei priklausantis „Mitsubishi Colt“. Paaiškėjo, kad vagys prieš dieną buvo pavogę vyro rankinę, kurioje buvo trijų automobilių rakteliai.

Ilgapirščiai įsisuko Smiltelės gatvėje esančioje automobilių saugojimo aikštelėje. Pirmiausia buvo įsilaužta į namelį ant ratų. Čia radę vyrišką rankinę su dokumentais ir pinigais, pagrobė ir raktelius. Grįžę po paros vagys nuvarė ir automobilį, kurio rakteliai buvo rankinėje. Nuostolis siekia 440 eurų.

Danės gatvėje nesaugomoje aikštelėje vagys apšvarino „Audi A1“ automobilį. Įdomu tai, kad į mašiną patekta be įsilaužimo žymių. Vagišiai išnešė 41-erių ir 40-ies metų kauniečių daiktus. Policijai kauniečiai nurodė, kad nuostolis siekia 1 tūkst. 715 eurų.

Pareiškėjai nurodė, kokia mašina galėjo nuvažiuoti įtariamieji.

O štai Rietave pavogtas „Lexus Rx350“ automobilis. Mašina pavogta iš gyvenamojo namo kiemo S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje. Mašina pagaminta 2010 metais, o padarytas nuostolis siekia 15 tūkst. eurų.

Plungėje automobilių stovėjimo aikštelėje apspardytas ir sugadintas motoroleris „Yamaha“. Kas ir kodėl apniokojo transporto priemonę aiškinasi policija. Aikštelę stebi filmavimo kameros.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gama

Gama portretas
Nusibodo jau ta betvarke ir nusikalteliu nebaudziamumas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių