Vagis pagrobė moters piniginę ir ištuštino banko sąskaitą

Savaitgalio išvakarėse pajūryje darbavosi vagys. Ilgapirščiai brovėsi į sandėliukus, savinosi dviračius ir pinigines.

Penktadienio rytą nemalonios staigmenos sulaukė 33 metų klaipėdietis. Apie 7 val. ryto vyras atvyko į savo sandėliuką, esantį Sulupės gatvėje, ir rado perkirptą durų spynos ąsą.

Iš patalpos dingo plytelių pjaustymo staklės, kurių vertė 70 eurų, perforatorius. Policijos pareigūnams vyras pasakojo, kad paskutinį kartą sandėliuke lankėsi prieš savaitę.

Vagių auka tapo ir 59 metų vyras. Jis neteko dviračio, kurio vertė 300 eurų. Transporto priemonės klaipėdietis pasigedo penktadienį, apie 18 val.

Dviratis stovėjo daugiabučio namo, esančio Jūrininkų prospekte, laiptinės pirmame aukšte. Čia transporto priemonę vyras paliko penktadienio rytą.

Klaipėdietis atkreipė dėmesį, kad transporto priemonė buvo užrakinta specialia spyna.

Be to, laiptinė nėra atvira visiems. Įrengta telefonspynė. Tad norintys patekti į vidų turi žinoti kodą arba laukti, kol duris atidarys vienas iš gyventojų.

Nuostolių patyrė ir viena kretingiškė. Penktadienį, apie vidurdienį, moteris lankėsi pigių rūbų parduotuvėje, esančioje Kretingoje, Rotušės aikštėje.

Po kiek laiko kretingiškė rankinėje neberado piniginės, kurioje buvo 34 eurai, pensininko pažymėjimas, įvairios nuolaidų ir banko kortelės.

Pensininkė tvirtino, kad banko sąskaitoje buvo 33 eurai. Nuvykus į banką paaiškėjo, kad vagis jau išgrynino 30 eurų.

Dėl įvykio policijos pareigūnai atlieka tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vikas

Vikas portretas
Degradams kojas lauzyti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių