Vagilės iš senolės namų nugvelbė 14 tūkst. eurų

Klaipėdoje gyvenančios senolės naivumas jai kainavo didžiulius nuostolius – įsileidusi į namus neprašytas viešnias moteris prarado santaupas.

Penktadienį apie 14 val. pas Debreceno gatvėje gyvenančią 86-erų pensininkę atėjo dvi nepažįstamos moterys. Po jų apsilankymo senolė pamatė, kad dėžutė, kurioje ji laikė santaupas, ištuštinta.

Nukentėjusioji pranešė, kad vagilės nugvelbė 14 tūkst. eurų.

Paprastai tokios nusikaltėlės apsimeta socialinėmis arba dujų ar vandens skaitiklius tikrinančiomis įmonės darbuotojomis. Senoliai apsigauna, kai tokios apgavikės pareiškia, kad nori grąžinti permoką. Tada pagyvenę šeimininkai nuskuba paimti grąžos iš didesnės jiems brukamos kupiūros ir, patys to nenorėdami, parodo, kur laiko pinigus.

Vagilės žino daugybę būdų išvilioti garbaus amžiaus žmogų iš kambario ir tuo metu stveria visas šeimininkų santaupas.

Pareigūnai pataria senyvų žmonių vaikus apsaugoti artimuosius nuo tokių viešnių ir įkalbėti nelaikyti namuose didelių pinigų sumų.


Šiame straipsnyje: pavogėvagystėnusikaltimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas to Eiline varguole

tadas to Eiline varguole portretas
smirdi tu net per monitoriu. tokius reikia dauzyt pagaliais ir i paplavu duobe.

seniukai

seniukai portretas
dar nuo stalino laiku turi santaupas,kurias laike bankuosu,kai palukanos budavo iki 10%.....tai ir susitaupe per 60 metu....odabar pagal statistika LIETBANKIUOSE gyventoju santaupu yra virs 10 MILIJARDU-U-U-U EWRU!!!palukanu nebemoka,tai kur laikyti???????

Manau

Manau portretas
Kad cia zinojo kad ji turi tiek pinigu ir kur juos laiko, taigi pirmiausia tegu patikrina savo gimines, nes nejaugi ji tuos pinigus aike pasidejus ant stalo. netikiu
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių