Užpuolikus pareigūnai aptiko naktiniame bare

Audringas savaitgalis uostamiestyje – į policiją plaukė pranešimai apie užpuolimus gatvėse.

Į policiją kreipėsi paryčiais Laukininkų gatvėje sumuštas klaipėdietis. 31 metų vyras aiškino, kad jį užpuolė 3-4 nepažįstami vaikinai ir pagrobė piniginę su 700 eurų, dokumentais. Pradingo ir mobilaus ryšio telefonas bei raktai.

Incidentas nutiko 4 val. 20 min. Policijos patruliai, lydimi nukentėjusiojo, patraukė į barą Laukininkų gatvėje. Apiplėštas klaipėdietis atpažino vieną iš užpuolikų. 26 metų jaunuolis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Apžiūrint jo kišenes, pareigūnai rado plastikinį maišelį su veikiausiai augaline narkotine medžiaga.

Dar viena plėšikų auka tapo nepilnametis. Penkiolikmetis 5-6 asmenų buvo užpultas prie prekybos centro Taikos prospekte. Incidentas nutiko šeštadienį 19 val. 40 min. Vaikinas atpažino vieną iš užpuolikų. Pareigūnams nurodė, kad iš jo atimtas mobiliojo ryšio telefonas. Vaikinas patyrė 820 eurų žalą.

Muštynes pareigūnams teko tramdyti ir Neringoje. Gintaro Įlankos gatvėje buvo kilęs konfliktas tarp sugyventinių. 66 metų neblaivus vyras dešimtmečio sūnaus akivaizdoje sumušė 38 metų sugyventinę. Vyrui nustatytas 1,83 prom. girtumas. Moteris į medikus nesikreipė, tačiau vyras uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hmm

hmm  portretas
Čia ___Vau toks 66 tave atidroš ir pati užsimanysi pasilikti kad dar padrožtu tai tu matyt ne savo vaikus augini ar nežinomų tėvų kas padarė o vyras tavo augina neaišku kieno jei jau taip

Visiems

Visiems portretas
Taip atrodo laisve uz kuria mes kovojom, dabar pas mus per daug demokratijos ir nezinom ka su ja dariti. Dabar labai truksta disciplinos ir tvarkos, gal kas zino kur tai yra.....?

Pilietis

Pilietis portretas
Visiems draugams (ypač užsieniečiams), visada rekomenduoju ir rekomenduosiu, aplankyti Klaipėda, tai puikiausias miestas Lietuvoj, o vakarais, kai tik ten būsiu, bičiulius pats palydėsiu, kur tik jiems reikes. Ir patarsiu- net nosies nekišt į kokį kauna.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių