Už apsaugininko sužalojimą kretingiškis sulaukė griežtos bausmės

Piktas už tai, kad dėl nepakenčiamo elgesio buvo išvarytas iš kaukazietiškų patiekalų restorano, kretingiškis grįžo atkeršyti apsaugininkui ir tik per plauką jo nenužudė taurės šuke. Šis įvykis taip paveikė 20-metį nukentėjusįjį ir jo šeimą, kad jie buvo priversti nutraukti verslą ir persikėlė į kitą vietą.

Piktas už tai, kad dėl nepakenčiamo elgesio buvo išvarytas iš kaukazietiškų patiekalų restorano, kretingiškis grįžo atkeršyti apsaugininkui ir tik per plauką jo nenužudė taurės šuke. Šis įvykis taip paveikė 20-metį nukentėjusįjį ir jo šeimą, kad jie buvo priversti nutraukti verslą ir persikėlė į kitą vietą. 

Klaipėdos apygardos teismas paskelbė nuosprendį, kuriuo už sunkų žmogaus sužalojimą 1982 metais gimusį kretingiškį Mindaugą Rusį 7 metams pasiuntė už grotų.

Pirmą kartą teisiamas vyras sulaukė griežtos bausmės todėl, kad sužalojo tarnybinę pareigą vykdžiusį asmenį.

Išklausyti nuosprendžio atvyko ir nukentėjusiojo Gevorgo Arakeliano tėvas. Vyras pasakojo, jog po įvykio dirbti Palangoje J. Basanavičiaus gatvės 25 name nebegalėjo.

Šeima, kurios verslas buvo kaukazietiškų patiekalų restoranas, iš šio pastato išsikėlė, nes buvo pernelyg sunku kasdien prisiminti šiurpų vaizdą – krauju plūstantį sūnų.

G.Arakelianas tėvų restorane dirbo apsaugininku. 2012 metų liepos 21-ąją M .Rusys girtas restorane kėlė triukšmą, todėl vaikino buvo išprašytas. Tąkart chuliganas pakluso, bet nenurimo.

Vėliau sugrįžo turėdamas tikslą atkeršyti.

M.Rusys buvo ant rankos užsimetęs megztinį, o kumštyje gniaužė nudaužtą taurę. Pamatęs apsaugininką smogė šuke vaikinui į kaklą ir pataikė į veną.

Išgirdęs triukšmą atbėgo jo tėvas. Vyras teigė niekada neužmiršiąs išvysto vaizdo – jo sūnus laikėsi už kaklo, o per pirštus švirkštė fontanas kraujo. Vyras negaišo, įsodino sūnų į automobilį ir pats išvežė į ligoninę.

Medikai vėliau jam pasakė, kad vaikinas liko gyvas tik per stebuklą, iki arterijos buvo likę vos pora milimetrų.

Kaltininkas buvo suraitytas įvykio vietoje, tačiau bandė neigti kaltę – tikino, kad rankose neturėjo nieko kito, išskyrus megztinį. Tačiau ten pat buvo rasta nudaužta taurė, kuria jis ir pats buvo susižalojęs plaštaką, be to, ant šukės liko nukentėjusiojo kraujo.

Sužeidimas paliko ryškų randą ne tik ant G.Arakeliano kaklo, bet ir sužalojo jo psichiką.

Vaikino tėvas pasakojo, kad jam reikės psichologų pagalbos, kad įveiktų traumą. Po šio įvykio jaunuolis negali dirbti apsaugininku.

Teismas nukentėjusiojo G.Arakeliano naudai iš kaltininko priteisė 80 tūkst. litų neturtinei žalai atlyginti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesmerk

nesmerk portretas
nu jo tu oluchas arba oluche ne zinau kas tu gal tas ir tas. visi advokatai papirkti su teisejais buvo jei jo advokatas po teismo net nezinojo kiek metu gavo visi sokiruoti liko

unte

unte portretas
nesuprantu,uz ka 7metai?uzmuse motina su dukra ant perejos gavo 4m.kur teisybe?

nu jo

nu jo portretas
ka jus juokinat , mazas vaikas zmona liko...tik kazkodel ta zmona ir vaikas nerupejo kol laisvej buvo.. tokiu ner ko gailet, ir to mazai gavo..
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių