Upelyje rastas suiręs žmogaus kūnas

Laukais už uostamiesčio Jūrininkų prospekto vingiuojančiame upelyje klaipėdiečiai rado žmogaus palaikus. Esama spėjimų, kad tai gali būti nuo birželio vidurio ieškoto vyro kūnas.

Antradienį apie 16 val. vaikštinėdami laukais link Žardė piliakalnio vyrai atkreipė dėmesį į objektą upelyje. Iškviesti policininkai patvirtino, jog radinys – tai, kas liko iš žmogaus. Tiesa, mirusiojo asmenybės ir net lyties iškart nustatyti nepavyko – palaikai buvo pernelyg suirę.

Galbūt kažkokių asmenybę liudijančių objektų pavyks rasti teismo medicinos ekspertams. Galiausiai velionio DNR mėginys bus lyginamas su visų Klaipėdoje bei jos apylinkėse dingusių asmenų giminaičių mėginiais.

Šiemet birželio 18 dieną iš namų Klaipėdoje, Smiltelės g. išėjo Juozas Čenkus. Policijos pareigūnai buvo viešai paskelbę šio asmens paiešką. Jie prašė atsiliepti ką nors žinančius apie 73 metų vyro buvimo vietą.

Trečiadienį pareigūnai tikėjosi sužinoti, ar rastojo upelyje žmogaus rūbai yra panašūs į dingusiojo apsirengimą, ketinama aiškintis, ar nesama daugiau sutapimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Konkorezis

Konkorezis portretas
Galit neknist proto, Juozas dar vis nerastas, nors jau praejo 4 metai.

Gal

Gal portretas
Jei būtų taip ieškoję kaip ieškojo TOS merginos, būtų siradę gyvą. Čia kalva eina apie visus dingusius. Reikia pradėti paieškas iškart tik pasigedus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių