Uostamiestyje vairuotojai sulaukė baudų ir įspėjimų

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį uostamiesčio pareigūnai kartu su Klaipėdos miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus specialistais baudė vairuotojus, kurie paliko automobilius ant šaligatvių ir žalios vejos gyvenamųjų namų kiemuose.

Taip pareigūnai reagavo į daugiabučių namų gyventojų iškvietimus ir nusiskundimus dėl netvarkingai automobilius statančių kaimynų.

Patikrinimo metu iš viso dėl įvairių pažeidimų įvairiose miesto dalyse buvo nubausti 52 automobilių savininkai. Dauguma jų savo mašinas statė ant šaligatvių ir pėsčiųjų takų, dalis – ant žaliosios vejos, nors ratais išmaurotą purvyną ir sunku taip pavadinti.

Primename, jog Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai kelis kartus per savaitę tikrina daugiabučių kiemus.

Automobilio statymas ant pėsčiųjų tako ar žaliosios vejos užtraukia baudą nuo 30 iki 90 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaidas

Vaidas portretas
Ir Kaune nekenktų tai padaryti

Anonimui

Anonimui portretas
Naudokitės visuomeniniu transportu, ponuli ir nereikės verkti.

Anonimas

Anonimas portretas
Yra linksmesnių temų uostamiestyje. Smagiausia yra tai, kad kai nuvažiuoji Klaipėdoj į savivaldybę ar VMI spręsti klausimus su arogantiškais biurokratatais, turi labai mažai šansų rasti kur palikt automobilį nemokamai. Pas merą, ar į žemėtvarką , statybos inspekciją - išvis tokiems interesantams gal kokiems 5 automobiliams yra vietos. Žodžiu papildomai susimoki už parkingą todėl, kad atvažiavai pas ponus biurokratus ir susireikšminusius savivaldybės klerkus, kurie gauna atlyginimą iš visų mūsų mokesčių mokėtojų. Normalu? Ypač įvertinant tai, kad minėtų įstaigų tarnautojai turi uždaras nemokamas automobilių parkavimo vietas savo automobiliams. Pasityčiojimas...
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių