Uostamiestyje suniokoti penki automobiliai

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje ketvirtadienį rasti suniokoti penki automobiliai. Manoma kad kai kuriuos iš jų buvo bandoma apvogti.

Ketvirtadienį apie 11.40 val. ir apie 16.30 val. Priestočio gatvėje rasti šiek tiek suniokoti automobiliai „Mazda“, „VW Golf“ ir „VW Passat“.

Išdaužti visų šių mašinų stiklai, išdraskytos užvedimo spynelės ir apdailos detalės. Vienas apgadintas automobilis turi Švedijos valstybinius numerius, skelbia policija.

Policija įtaria, kad šias mašinas bandyta pavogti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Ketvirtadienio naktį apie 1 val. Taikos prospekte rastas išdaužtas bendrovės automobilio „Opel Astra“ stiklas. Nuostolis – 214 eurų.

Pareigūnams nuvažiavus į įvykio vietą, rasta dar viena tokia pat mašina išdaužtu stiklu.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arvydas

Arvydas portretas
Nesimato naktimis patruliuojanciu policininku. Kartais centrine pravaziuoja gal komisaru per dauq , nebera kam dirbti juoda darba! Tais blogais laikais taip nebuvo .

Ramus

Ramus portretas
Ot norėčiau kad nors kada mano mašiną nusiaubtu, bet kažkodėl niekam nerūpi ir nereikia. Pirmiausia reikia patiem būt mandagesniais, nepasipūtėliais, nevaidint šikančio katino, kai praeina pro kaimyną kaip pro tuščią vietą net neburbtelėjes, tai aišku kad tokiam brudui reikia ne tik langus išdaužyt, bet ir dar kai ką. Taip kad ne vieni gyvenat, ir ne kur nors vienkiemy, bet mieste , o mieste gali turėt daug priešų, kurie ankščiau ar vėliau tau atkeršys, pirmiausia tai mašina kentės.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių