Uostamiestyje subadė ratus net trylikai mašinų

Daugiau nei kiaulystę kažkas iškrėtė vieno uostamiesčio Baltijos prospekto daugiabučio namo kiemo kaimynams sekmadienį vakare subadęs 13 automobilių ratus.

Pirmasis nukentėjusysis perdurtus ratus aptiko prieš vidurnaktį. Iškvietęs policininkus žmogus parodė pareigūnams, kad nuo nežinomo asmens nukentėjo ne tik jo mašina. Tamsoje jie pamatė dar keturis automobilius, kurių ratai buvo subadyti.

Kai pirmadienio rytą įvykio vietą policininkai atvyko apžiūrėti dar kartą, pamatė, kad nukentėjusiųjų būrys bus kur kas didesnis. Viename kieme buvo 13 negalinčių važiuoti mašinų. Kai kurioms buvo perdurtos dvi ir tik vienai viena padanga.

"Honda", trys "Audi", BMW, "Chrysler", "Nissan" ir kitų markių automobilių savininkai dienos šviesoje įsitikino, kad visų jų mašinas gadino tas pats asmuo, mat visuose sugadintuose ratuose liko būtent dviejų centimetrų pločio įpjovos.

Kažkas iš namo gyventojų liudijo matęs įtartiną apie 30 metų tamsiai vilkėjusį vyrą, besisukinėjusį aplink automobilius.

Ankštuose kiemuose gyventojai neretai nesutaria dėl vietos automobiliams pastatyti. Tačiau tiek daug subadytų ratų, panašu, Klaipėdoje dar nebuvo.

Kartais daugiabučių namų kiemuose nesutarimai kyla tarp mašinomis nevažinėjančių senolių ir pernelyg arti langų automobilius statančių vairuotojų. Nesugebantys geruoju susitarti gyventojai neretai kenkia vieni kitiems gadindami turtą.

Ikiteisminis tyrimas dėl 13 automobilių sugadinimo pirmadienį tik prasidėjo, kol kas žinių apie įtariamąjį beveik nėra. Jei jis bus nustatytas, jo lauks nemenkas ieškinys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasiilgau Klaipėdos

Pasiilgau Klaipėdos portretas
Man atrodo tą kuriam buvo pradurta 1 padanga reiktų apklaust, savo bus prapjovęs,kad nekiltų įtarimų :) Pasikeis į zapaskę ir važiuos toliau :D

Rinkis

Rinkis portretas
Tvarka ne kiemuose reikia daryti, o savivaldybeje. Tegul kiekviename rajone pastato po saugojama aikstele. O tai tik masto sau naujus rumus pasistatyti... Laikas reikalauti, pakaks ant musu joti!

A.v

A.v portretas
Visi kiemai ant saligatvių užstatytos mašinomis.Neina praeiti. Tai vienas kovotojas išėjo tvarką padaryti. Man atrodo irgi laikas eiti. Tvarkos mieste nėra.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių