Uostamiestyje pagrobtas pensininkas neteko tūkstančių eurų

Į Klaipėdos apskrities vyriausiąjį komisariatą vėlų ketvirtadienio vakarą atėjęs pagyvenęs klaipėdietis papasakojo detektyvinį filmą primenančią istoriją, kurios herojumi pats tapo.

77 metų klaipėdietis policijoje pasirodė prieš vidurnaktį. Jis tvirtino, kad nepažįstami žmonės įsisodino jį į automobilį ir nuvežė į mišką, kur jis buvo mušamas ir net smaugiamas.

Viskas prasidėjo apie 18.30, kai šiam žmogui paskambino kažkoks vyras, pasisakė tik vardą ir paprašė išeiti į kiemą, kur norėjo su juo pasikalbėti.

Taikos prospekto pradžioje gyvenantis pensininkas taip ir pasielgė.

Nepažįstamasis pakvietė sėsti į mašiną, kur esą ir pasikalbės.

Automobilyje sėdėjo vyras ir moteris. Pareiškėjas teigė įsėdęs, o pora pradėjusi jo prašyti paskolinti pinigų. Senolis nesutiko, tada moteris jį puolė ir bandė smaugti.

Matyt, pora turėjo tikslą bet kokia kaina gauti pinigų, tad nuvežė pareiškėją į mišką, sumušė, atėmė telefoną bei buto raktus ir išvažiavo, nukentėjusįjį palikę toli už miesto.

Kai po poros valandų klaipėdietis parsirado namo, rado atrakintas buto duris ir suprato, kad pagrobėjai jį apšvarino.

Pensininkas pasigedo asmens tapatybės kortelės, penkių butelių degtinės ir maždaug 32 tūkst. eurų.

Policininkams nukentėjusiojo pasakojimas sukėlė labai daug klausimų.

Tyrimo ėmėsi Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai.

Vyras tvirtino, kad didelę namie laikytą sumą paveldėjo iš žmonos.

Penktadienį pranešta, kad pareigūnai sulaikė septynis plėšimu įtariamus asmenis, sekmadienį teismas spręs jų suėmimo klausimą. Pavyko rasti dalį pagrobtų pinigų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tikroji, žiauri tiesa

Tikroji, žiauri tiesa portretas
Ar jūs tikrai manote kad pinigai yra žmonos paveldas? Šis pagyvenęs vyras teikė paskolas pasirašant vekselį. Šie žulikai patys ėmė jas naudodamiesi svetimų žmonių pavogtais pasais, o kai nebegavo, sukūrė planą jį apiplešti. Va kodėl jis sėdo pas jų į mašiną po skambučio.

Laima

Laima portretas
o sako kad lietuviai ir ypac pensininkai neturi ko valgyt... ir dar 12 tonu litu nera pakeisti,oi apie ka as cia...

siaip

siaip portretas
Tai jo pinigai kur nori ten laiko,kam nori tam duoda,gal tie anukai ji aplanko per kelis metus karta,o tie pinigai jo vienintelis dziaugsmas,bet irgi tureti daug nera gerai,juos labai daznai atima,ir nelieka jokio dziaugsmo,dar ir sulupa,zodziu i tel nr neatsakinek,su niekuo nekalbek,i jokias masinas nesesk,it tai nera tikimybes,kad pinigus neatims,gudriu daug
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių