Klaipėdoje daugiabutyje kilus gaisrui žuvo žmogus

Penktadienio naktį daugiabutyje Klaipėdoje kilus gaisrui žuvo žmogus, pranešė Policijos departamentas.

Gaisras Paryžiaus Komunos gatvės name kilo apie 23.25 val. Butas devintame namo aukšte visiškai išdegė.

Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, butas buvo gesinamas iš lauko ir laiptinės, darbą apsunkino dujų nuotėkis. Atvykę avarinės dujų tarnybos darbuotojai sustabdė dujų tiekimą į pastatą.

23.55 val. laiptinėje laiptinėje šalia buto rastas apie 45 metų vyras, kuris išneštas ir perduotas medikams, kurie konstatavo mirtį.

Evakuaciniais laiptais ugniagesiai išvedė 16 gyventojų. Evakuoti žmones pavyko tik iš butų nuo 2 aukšto iki 7 aukšto, nes nuo 7 aukšto iki 10 aukšto evakuaciniai laiptai buvo užvirinti, išėjimo nebuvo, todėl ugniagesiai su gyventojais bendravo iš autokeltuvo.

Greitoji į ligoninę išvežė vyrą ir moterį, kuriems diagnozuotas nestiprus apsinuodijimas dūmais, pagalba buvo teikiama priėmimo skyriuje.

Įmonės "Vėtrungės" būstas, administruojančios Paryžiaus Komunos gatvės 2-ąjį namą, atstovas spaudai Paulius Ugianskis teigė iš ugniagesių sužinojęs, jog greičiausiai gaisras įsiplieskė dėl dujų nuotėkio.

Būsto šeimininkas, kaip spėjama, iš kažkur parėjo ir vos atrakinęs buto duris karščio bangos buvo nublokštas ant žemės ir galėjo žūti nuo karščio bei dūmų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių