Uostamiestyje apvogė Vaikų ligoninę

Į policiją kreipėsi Klaipėdos vaikų ligoninės vadovė Klaudija Bobianskienė. Vyriausioji gydytoja pareigūnus informavo apie gydymo įstaigoje įvykusią vagystę. Vagys įsibrovė į remontuojamas ligoninės patalpas ir išnešė apynaujį kompiuterį bei seną televizorių.

Anot vyriausiosios ligoninės gydytojos, tokio įvykio įstaigoje jau nebuvo bemaž 15 metų, kai tąkart iš koridoriaus pavogtas didelis televizorius.

Šį sykį vagys įsisuko į remontuojamas Pediatrijos skyriaus patalpas.

Nesugadinę durų spynų, turbūt pritaikę raktus, vagys įsigavo į skyriaus vedėjos kabinetą ir pavogė pernai pirktą kompiuterį. O iš mokamos palatos nusikaltėliai išnešė 48 cm įstrižainės seną televizorių. Nuostoliai kol kas tikslinami.

"Pediatrijos skyriuje klojome tarketą, perdažėme sienas, sutvarkėme palatas, patalpos buvo tuščios, tuo momentu ten ir įsisuko vagys. Manyčiau, kad tai vis dėlto buvo mėgėjai, monitorių paliko, paėmė tik kompiuterį ir seną televizorių, už kurį ir 10 eurų negaus. Į vedėjos kabinetą laužėsi turbūt tikėdamiesi rasti kokių vertybių. Apvogtos patalpos nuo lifto toli, dėl to niekas jų nepastebėjo. Mūsų nuostoliai yra labiau moraliniai", – teigė K.Bobianskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių