Uostamiesčio vairuotojai ignoruoja vaikų saugumą automobiliuose

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos tarnybos pareigūnai atliko prevencines priemones prie mieste esančių mokymo įstaigų ir tikrino, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių reikalavimų: pėsčiųjų pareigų laikymasis, vairuotojo pareigų laikymasis pėstiesiems ir automobilių keleivių vežimo taisyklių laikymasis.

Prevencinės priemonės metu iš viso patikrintos 58 transporto priemonės, nustatyti penki Kelių eismo taisyklių pažeidimai. Iš jų keturi vaikų vežimo automobiliuose taisyklių laikymosi pažeidimai, t. y. nenaudojo vaikams vežti skirtos automobilio kėdutės. Vienas atvejis, kai automobilio vairuotojas rankomis naudojosi mobiliojo ryšio priemone.

Primename automobilių vairuotojams ir pėstiesiems, kad prasidėjus mokslo metams padaugėjo eismo dalyvių, todėl nepamirškite susiplanuoti kelionės laiko taip, kad nereikėtų skubėti eismo spūstyse, o būtų galima mėgautis saugia ir kultūringa kelione.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mam

mam portretas
pastebėjau, kad prie perėjų šiemet retai kur stovi policininkai ar kareiviai arba atvežami jau po 8val, kai daugelis jau nuvykę į m-lą. Smiltelės, Varpų, Daukanto gatvės perėjos policijai neaktualios? šįryt DAUKANTO GATVĖJE TAKSI SUSTOJO SU AVARINIAIS TIESIAI ANT PERĖJOS matomai vaiko išleisti į Gorkio mokyklą. ir nebuvo kam pastebėti. priskambinti į policiją jiems persikėlus į Kauno g. IŠVIS NEĮMANOMA- NUOLAT VISOS LINIJOS UŽIMTOS.

mam

mam portretas
pastebėjau, kad prie perėjų šiemet retai kur stovi p[olicininkai ar kareiviai arba atvežami jau po 8val, kai daugelis jau nuvykę į m-lą. Smiltelės, Varpų, Daukanto gatvės perėjos policijai neaktualios? šyryt DAUKANTO GATVĖJE TAKSI SUSTOJO SU AVARINIAIS TIESIAI ANT PERĖJOS matomai vaiko išleisti į Gorkio mokyklą. ir nebuvo kam pastebėti. priskambinti į policiją jimdes persikėlus į KAUNO G. IŠVIS NEĮMANOMA- NUOLAT VISOS LINIJOS UŽIMTOS.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių