Uostamiesčio ugniagesiams – spąstai asfalte

Uostamiesčio ugniagesiai savaitgalį pateko į kuriozinę situaciją. Pagal iškvietimą į Naikupės gatvę nuskubėjusiems pareigūnams teko patiems vaduoti savo automobilį – po mašinos ratais atsivėrė smegduobė.

Incidentas nutiko Naikupės gatvės 16 namo kieme. Ugniagesių pagalbos prireikė dėl daugiabutyje pasklidusių dūmų.

Paaiškėjo, jog didelės grėsmės gyventojams dar nebuvo. Tiesiog prisvilo kažkurio iš gyventojų  ant viryklės paliktas maistas.

Išsiaiškinę situaciją, pareigūnai važiavo iš kiemo, kai staiga ugniagesių automobilis su teleskopinėmis kopėčiomis pasviro į dešinę pusę ir įstrigo.

Apžiūrėjus paaiškėjo, jog mašinos dešinės pusės galinis ratas įsmigo į asfaltą.

"Panašu, kad po asfaltu atsivėrė smegduobė. Per žiemą po juo, matyt, buvo paplautas gruntas", – tikino Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos 1-osios komandos viršininkas Vaidas Masiliauskas.

Ugniagesiams teko patiems traukti savo įrangą ir vaduoti įstrigusį automobilį.

Panaudoję pneumatines pagalves vyrai sugebėjo pakelti automobilio galą ir šiaip taip išjudėjo iš smegduobės.

"Ar mašina nebuvo sugadinta, paaiškės tik po nuodugnesnės apžiūros", – tikino V.Masiliauskas.

Kita sunkiasvorė mašina į tokią pat smegduobę įkrito Tauralaukyje vakar rytą. Į kelkraštyje atsivėrusius spąstus pateko vilkikas "Scania".

Duobė buvo tokia didelė, kad joje pakibo vilkiko ratų priekinis tiltas. Be specialios technikos automobilio nebuvo galima išvaduoti iš spąstų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

A

A portretas
Masiliauskas senai jau nebevirsininkas .ykrito galinis ratas,bet joje pakibo priekinis tiltas,kaip suprasti?Ar foto neatitinka straipsnių?

to netvakra

to netvakra portretas
praskaidrinai man tu cia antradieni... :D

Pirmam

Pirmam portretas
Kaip tu tai įsivaizduoji? Skuba gelbėtojai į nelaimės vietą,o vienas bėga priekyje ir matuoja asfalto storį kad neylūžtų.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių