Uostamiesčio ugniagesiams – įtemptos dienos

Ugniagesiai gelbėtojai neturi laiko atsipalaiduoti, – kasdien jų laukia netikėti darbai.

Ketvirtadienį būta baimės dėl kilusio gaisro Neringoje, liepsnos įsisiautė bendrabučio tipo name Klaipėdoje, o netoli Palangos susidūrė du automobiliai.

Dieną ugniagesiams pranešta, kad Neringoje, Preilos gatvėje 93 name, dega šiaudinis stogas, todėl į įvykio vietą išskubėjo labai daug ugniagesių, siųstos pajėgos ir iš Klaipėdos.

Paaiškėjo, kad poilsiavietės antrajame aukšte pagalbinėse patalpose, kur laikomi čiužiniai bei patalynė, apšvietimo sistemoje įvyko trumpasis jungimas.

Ugnis neišplito, aprūko šios patalpos siena ir lubos. Didesnės žalos gaisras nepadarė.

Kiek vėliau pranešta apie gaisrą Klaipėdoje, Rumpiškės gatvės 7-ajame name. Buvusiame bendrabutyje degė vieno kambario butas.

Apdegė ir aprūko buities apyvokos daiktai. Ugniagesiai į butą trečiajame aukšte negalėjo patekti pro šarvuotas duris, todėl juos pakėlė kranas, teko išdaužti langą.

Žmonės abiejų gaisrų metu nenukentėjo.

Po pietų gelbėtojai buvo iškviesti nuvalyti kelio, ant jo avarijos metu išsiliejo tepalų ir kitų skysčių.

Apie 12.30 val. netoli Palangos, Vytauto gatvės ir Klaipėdos plento sankryžoje, automobiliu "Renault" važiavęs vairuotojas norėjo sukti į kairę ir nepraleido tiesiai važiuojančio "Volkswagen Passat". Automobiliai susidūrė.

Apdaužytame automobilyje buvo sunkiai sužeista moteris. Jai plyšo blužnis. Greitosios pagalbos medikai ją skubiai nugabeno į ligoninę. Moteris buvo operuojama.


Šiame straipsnyje: ugniagesiaiavarijagaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

daivai

daivai portretas
rašote apie įvykius Klaipėdoje,o nuotraukoje ant šalmo kaunas padielka komjaunuole padielka.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių