Uostamiesčio turguje – rusiškos tabletės

  • Teksto dydis:

Turgaus prekeiviai vis dar laisvai pardavinėja vaistus, nors tam neturi reikiamų leidimų bei dokumentų. Tuo įsitikino savaitės viduryje Palangos bei Kretingos turgavietėse apsilankę pareigūnai.

Turgaus prekeiviai vis dar laisvai pardavinėja vaistus, nors tam neturi reikiamų leidimų bei dokumentų. Tuo įsitikino savaitės viduryje Palangos bei Kretingos turgavietėse apsilankę pareigūnai.

Rugpjūčio 6 d. Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos biuro Prevencijos skyriaus pareigūnai, surengę reidą į turgavietes, siekė atskleisti prekybos viešosiose vietose ir turgavietėse taisyklių pažeidimus, užkardyti akcizais apmokestinamų prekių laikymo, naudojimo, gabenimo ar realizavimo tvarkos pažeidimus.

Kretingoje pareigūnai pakalbino moterį, kuri ant prekystalių buvo išsidėliojusi ne tik apatinį trikotažą, kojines bet ir vaistų.

Prekeivė paaiškino, kad turi verslo liudijimą, todėl ir prekiauja minėtais daiktais. Tačiau leidimo prekybai vaistais pilietė nepateikė. Apžiūrėję moters automobilį, pareigūnai salone pastebėjo kartoninę dėžę su įvairių rūšių vaistais.

Paaiškėjo, kad, neturėdama licencijos verstis farmacine veikla, vaistais prekiavo 54-erių kretingiškė S.J. Iš jos buvo paimtos 675 tabletes įvairių rusiškų vaistų.

Palangos miesto turgavietėje policininkai sulaikė 75-erių pilietę J.Č., kuri taip pat neturėjo licencijos bei vertėsi farmacine veikla, t.y. prekiavo vaistais. Prekybos vietoje rasta ir paimta 1,1 tūkst. tablečių įvairių rusiškų vaistų.

Kadangi moterys nesilaikė Farmacijos įstatymo reikalavimų ir padarė teisės pažeidimą, joms buvo surašyti administracinės teisės pažeidimo protokolai bei perduoti nagrinėti Kretingos ir Palangos apylinkės teismams.

Paimti vaistai saugomi Klaipėdos apskrities VPK VTB Prevencijos skyriaus patalpose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O kas

O kas portretas
man garantuoja, kad vaistinėse pardavinėjamas šlamštas yra nekenksmingas?Gal net žalingas, nes žinant kokio masto pas mus farmacijos mafija, labai tikėtina.Net smarkiai persišaldžius kai reikia greitos pagalbos kišamas niekalas.Visokios nykščio dydžio cmentinės papildų kapsulės, visokios lygtai gudobelės,džiovintos suomių kerpės ir pan..Normalių vaistų neįmanoma ne tik gauti, bet ir duodamo,neva gero, pakaitalo įpirkti.Kuris neveikia.Prezidentė jau pirmoje kadensijoje žadėjo užsiimti vaistų klausimu.Reikia jai priminti ir pasiūlyti atidaryti Rusijos vaistų įvežimą.Tiesiog būtina.

Maksas V

Maksas V portretas
Ka tie pederastu ginejai is Briuselio ismano vaistuose?

KP

KP portretas
Padarikit normalu givenimo lygi! Ir niekas nebepirks....o tik girdesi...baust,baust.Ir teip pensininkams ner is ko pirkt tu euro vaistu.Ta ka jiems iskart mirti?!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių