Uostamiesčio teisininkas atsidūrė teisiamųjų suole

  • Teksto dydis:

"Klaipėdos teisininkų biuro“ teisininkas Sergejus Juzikas šiuo metu yra sulaikytas. Jis kaltinamas didelės vertės svetimo turto įgijimu apgaule savo naudai. Pirmadienį Klaipėdos miesto apylinkės teisme antrą kartą buvo atidėtas šios bylos nagrinėjimas.

Kaltinamasis nuo 2014 iki 2016 metų pradžios apgaule išviliojo stambias pinigų sumas iš aštuonių asmenų. S. Juzikas pateikdavo įvairias skolinimosi priežastis. Nukentėjusieji vyrui pinigus skolindavo: statybos verslo vykdymui, nekilnojamojo turto projektų vystymui, nekilnojamojo turto pirkimui, tėvo gydymui, žmonos įmonės išpirkimui. Su nukentėjusiaisiais klaipėdietis pasirašydavo neginčytinus vekselius.

S. Juzikas kaltu šioje byloje neprisipažįsta.

Sausio mėnesio pabaigoje turėjęs vykti teisiamasis posėdis buvo atidėtas kaltinamajam nespėjus susipažinti su bylos medžiaga. Šiandien vykusiame posėdyje S. Juzikas teismo prašė atidėti bylos nagrinėjimą dėl jo advokatės ligos. Jis sakė esąs kaltinamas ne vieno nusikaltimo padarymu ir be advokatės negalintis tinkamai pasirinkti gynybos pozicijos.

Kadangi įstatymas numato kaltinamojo teisę į gynybą, tokį S. Juziko prašymą teismas tenkino. Kitas teisiamasis posėdis numatytas po mėnesio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

stase

stase portretas
As taip ir galvojau nebus taip kaip jis nori, teisininkas mat atsirado! Net teisejai is jo juokias kai pats atstovauja teismuose. Istampes nervu belekiek, parazitas!

josifas gosifas

josifas gosifas portretas
sušaudyt pirma i kojas paskui į galvą.

Kazimieras

Kazimieras portretas
Skolino tie, kurie turejo. O turejo nemazus pinigucius manau ne is algeles varganos. Ir skolino ne paskutinius, kaip bobulytes praranda grabavus....taigi nereiketu dabar verkslenti...ir prisiminti kiek banku ir bankeliu zlugo tokiu pat budu....ar kas atgavo tada nemazas sumeles prarade....is kazkur irgi priglobtas.......atsipalaiduokite, pavasaris uz lango....
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių