Ūkiniame pastate sprogo dujų balionas

Šeštadienio pavakarę greta Kretingos esančiame Kūlupėnų kaime degė ūkinis pastatas. Pirminiais duomenimis, gaisras kilo dėl dujų nuotėkio – sprogo pastate buvęs dujų balionas. Pastato šeimininkei ir jo žentui prireikė medikų pagalbos. Ugniagesiams dalį pastato išgelbėti pavyko.

Netoli Kretingos esančiame Kūlupėnų kaime – tik per plauką išvengta aukų. Šeštadienį apie  17.57 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kretingos raj., Kūlupėnų sen., Kūlupėnų k., Laukų g. dega ūkinis pastatas.

Į įvykio vietą nedelsiant išskubėjo Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Kretingos PGT priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, paskui autocisternas skubėjo ir greitosios pagalbos medikai.

Į gaisravietę atvykusiems ugniagesiams dar pavyko išsaugoti dalį pastato, vis dėlto nemaža dalis ūkinio pastato stogo – supleškėjo.

Tikslios gaisro priežastys dar tiriamos, tačiau pirminiais duomenimis – ugnis įsiplieskė dėl dujų nuotėkio. Sprogus ūkiniame pastate stovėjusiam dujų balionui užsiliepsnojo ir pastatas.

Nelaimės vietoje darbo netrūko ir medikams. Į ligoninę išvežta pastato šeimininkė bei jos žentas. Moteriai apdegė veidas, o vyras dėl sprogimo patyrė sumušimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių