Ugniagesiai kilnojo susipykusias neblaivias pensininkes

Taikos prospekte, 50-ajame name gyvenantys žmonės, prabudę antradienio naktį, stebėjo keistą vaizdą – ugniagesiai ištraukiamomis kopėčiomis pakilo iš trečiojo aukšto, per langą iškėlė dvi pagyvenusias moteris, o netrukus vieną jų įkėlė ir išvažiavo.

Taip naktį buvo raminamos susivaidijusios seserys.

Gruodžio 6-ąją 3.37 val. 65-erių moteris paskambino bendruoju pagalbos telefonu ir pranešė, kad jos psichiškai nesveika sesuo prieš ją smurtauja ir neleidžia išeiti iš virtuvės. Po kelių minučių atvažiavo policininkai, bet pagalbą kvietusi pensininkė neprisiminė durų kodo ir neturėjo galimybės atidaryti buto durų.

Kol pareigūnai stoviniavo prie namo, moteris vėl paskambino policijai, ji dar kartą paprašė pagalbos ir skundėsi, kad sutriko jos širdies veikla. Buvo 4.09 val. Neliko kitos išeities, kaip kviestis ugniagesius gelbėtojus.

Ugniagesiai užlipo iki trečiajame aukšte esančio buto ir įsiropštė į seserų butą. Moterys nerado buto rakto, todėl jas abi teko iškelti per langą.

Oficialiame pranešime teigiama, kad seserys buvo neblaivios.

Medikai apžiūrėjo nukentėjusiąją, ji išgėrė vaistų, nusiramino ir širdį nustojo skaudėti. Gelbėtojai kopėčiomis ją vėl įkėlė į butą. Antroji moteris buvo išgabenta į ligoninę, esama duomenų apie jos seną ligą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Pensijos mažos :) linksminasi senikės!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių