Trys prostitucija Klaipėdoje besiverčiančios moterys nubaustos baudomis

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį  Klaipėdos apskr. VPK Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos skyriaus pareigūnai vykdė policinę priemonę, siekdami nustatyti prostitucija besiverčiančius asmenis.

Priemonės metu pareigūnai, padedami policijos rėmėjo nustatė ir administracine tvarka nubaudė tris prostitucija užsiimančias moteris – pareigūnams įkliuvo dvi Ukrainos pilietės ir viena lietuvė.

1980 m. gimusiai Ukrainos pilietei, kuri klientų laukdavo Kuosų g. esančiame bute, skirta pusė minimalios baudos – 45 eurai, mat tai pirmas kartas kuomet ji įkliuvo policijos pareigūnams, jos tautietei, 1987 m. gimusiai moteriai skirta 300 eurų bauda, mat už vertimąsi prostitucija ji baudžiama jau penktą kartą.

1990 m. gimusiai lietuvei, klientus sutikdavusiai Reikjaviko g., Klaipėdoje, paskirta 220 eurų bauda už šią neteisėtą veiklą – tai jau trečias kartas kai jai tenka rašyti paaiškinimus dėl seksualinių paslaugų teikimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Idomu kodėl niekas jų nebaudžia už mokesčių skėpima? Jei koks nors auto mechanikas garažiuke auto remontuotu jam tikrai baudos kitos būtų, o jei jų nesumokėtu i cype greitai igrūstu... O čia tokie uždarbiai nei cento mokesčiams ir tik tokios juokyngos baudos, jau nekalbant apie tai jog šiai dienai jos apskritai ir bėt kokiu atveju ne nusikaltėlės o aukomis vaizduojamos...

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Užtektų dekriminalizuoti. Nėra už ką bausti, jei laisva valia vyras ir moteris duoda tai, ko kitam trūksta. Legalizuoti jokio reikalo nėra.

...

... portretas
Legalizuokit, paskui galėsit gaudyti dirbančias be licencijos - pilni barai tokių.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių