Teismas plėšiką nubaudė areštu

  • Teksto dydis:

Šilutės rajono apylinkės teismas praėjusią savaitę 35 metų D.N. paskyrė 87 parų arešto bausmę už tai, kad jis sumušė susektą iš parduotuvės išėjusį vyrą. Nusikaltimo metu buvo pagrobta daugiau nei 61 euro vertės turto.

Byloje nustatyta, kad D.N., eidamas iš parduotuvės, pamatė iš jos išeinantį vyrą, kuris turėjo rankinę. Nuteistasis smogė jam iš nugaros, o aukai nugriuvus ant žemės, pagriebė rankinę. Bėgantį plėšiką sulaikė nepažįstamas vaikinas ir iškvietė policiją.

Nuteistasis savo kaltę pripažino visiškai.

Teismas, skirdamas bausmę D.N., atsižvelgė į tai, kad jis tyčia, dar esant neišnykusiam teistumui, be to, būdamas neblaivus padarė nusikaltimą, ne kartą baustas administracine tvarka bei teistas, nedirba. Tačiau buvo įvertinta, kad nuteistasis prisipažino padaręs nusikaltimą, nuoširdžiai gailėjosi ir atsiprašė užpulto asmens.

Kaip pranešė teismas, apiplėšimo metu nukentėjusysis patyrė 141 euro turtinę žalą, tačiau dėl jos atlyginimo civilinio ieškinio nepareiškė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

r.

r. portretas
Teistas, neblaivus. 3 mėn. aresto ! Taip Lietuvos teisėsauga apsaugo LT piliecius nuo nsikaltėliu ? Kodėl LT toki juokingi nuospr.?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių