Taksistui prie kaklo – peilis

Plungę sukrėtė nusikaltimas, kurio metu nuo jaunų plėšikų nukentėjo brandaus amžiaus taksistas. Antradienį šio Žemaitijos miesto policininkai, padedami pareigūnų iš Klaipėdos, gaudė įtariamuosius.

Pirmadienį 23.42 val. į vietos policiją kreipėsi 52 metų taksistas. Jam buvo ašarinėmis dujomis nutvilkytos akys, vyras tikino buvęs apiplėštas jaunų keleivių.

Nusikaltimas įvykdytas 23.30 A.Vaišvilos gatvės pradžioje. Čia įsėdę į taksi trys itin jauno amžiaus vaikinai pavažiavo vos kelis šimtus metrų ir griebėsi smurto. Vienas nusikaltėlių pagrasino vairuotojui peiliu, kitas papurškė jam į akis dujų.

Jaunieji nusikaltėliai pareikalavo atiduoti visus pinigus. Vyras padavė tiek, kiek turėjo – 150 eurų.

Gavę grobį vaikigaliai pabėgo.

Vakar kaltininkų ieškojo plungiškiai bei Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai iš Klaipėdos. Jau buvo žinoma, kad plėšikai – ne plungiškiai.

Tikėtasi, kad juos pavyks sulaikyti pačiu artimiausiu laiku.

Taksistas gydomas ambulatoriškai, nukentėjo tik jo akys.

Ši istorija primena Plungės rajone prieš kelerius metus įvykusią tragediją, kai trys jauni vyrai nužudė išsikviestą taksistą dėl menkos sumos, kurios užteko tik naminei degtinei įsigyti.

Kaltininkai griežtai nubausti, bet žmogaus gyvybė nesugrąžinama.

Nusikaltimą tiriantys pareigūnai tikino, kad šį kartą plėšikai – kitokie nei pirmojo nusikaltimo metu. Galbūt taksistą išgelbėjo tai, kad jis nesipriešino nusikaltėliams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
Ju veidus mate, sugaut ir sulauzyt vietoj. Urodukai tokie turi but savo vietoj

Jaras

Jaras portretas
Brudus utilizuot reiktu kai pagautu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių